2022 lokakuu


Lokakuu - 13 (21.10.2022) | Nina Kristiina Honkanen

Spontaani puhe THL:n ja FIMEA:n edessä ja kolme kynttilää Eduskuntatalon rappusille

MOTTI22 -mielenosoitus to 20.10. - su 23.10.2022 Helsingissä. Nina Kristiina Honkasen puhe löytyy kohdasta 1:19:40 - 1:28:30: https://tokentube.net/l/2192394184/MOTTI22--mielenosoitus-to-20-10----su-23-10-2022-Helsingiss%C3%A4  

IKÄVÄ KYLLÄ VIDEO EI OLE ENÄÄ KATSOTTAVISSA, KOSKA TOKENTUBE ON POISSA KÄYTÖSTÄ!

"Tiedättekö, mikä on kuitti siitä, että joku on kuollut "koronarokotteisiin"? Se on kuolemansyytutkimus...Jos osaa etsiä, niin löytää kaikki ne muutokset kudoksissa, jotka todistavat, että kyseessä on näihin mRNA-"rokotteisiin" kuolleet ihmiset... Jos se on totta, kun THL sanoo, ettei alle 50-vuotiaita kannata rokottaa ja ne pitää tän linjan...ja vaikka te olisitte ottaneet rokotteita, te lääkärit siellä, tai olisitte suositelleet niitä muille, jos te alatte tajuta, että tässä on jotakin vikaa, niin te voitte tehdä toisin nyt, ja te olette SANKAREITA, jos te tuutte esiin, hei!"

3 kynttilää Eduskuntatalon rappusille; yksi mRNA-piikkeihin kuolleille, toinen niistä sairastuneille/vammautuneille ja kolmas piikittömyyden ja/tai hullujen rajoitusten vuoksi menetyksiä kokeneille; siis meille kaikille! Vahtimestari kävi sammuttamassa.


Lokakuu - 12 (21.10.2022) | Nina Kristiina Honkanen

HÄPEÄLLISTÄ, että Suomessa edes harkitaan vauvojen mRNA-rokottamista!

EI VOI OLLA TOTTA!

*USA:n CDC on juuri hyväksynyt mRNA-geeniteknologiset injektiot lasten rokotusohjelmaan!

*Euroopan Lääkevirasto (EMA) suosittelee "koronarokotteiden" hyväksymistä kaikille yli kuuden kuukauden ikäisille lapsille.

*Ja Suomessa asiaa pohditaan parhaillaan...

Samaan aikaan, kun maailmalta kertyy enemmän ja enemmän lääkefirmojen rahoituksesta riippumatonta korkeatasoista tutkimustietoa näiden geenimanipulatiivisten pistosten tuottamien piikkiproteiinien kertymisestä kaikkialle kehoon, myös istukkaan ja munasarjoihin, niiden sisältämien lipidinanopartikkelien toksisuudesta, vauvojen kätkytkuolemien lisääntymisestä, keskenmenojen kasvavista määristä, nuorten, hyvässä kunnossa olevien urheilijoiden äkkikuolemien lisääntymisestä, ennennäkemättömästä määrästä "aikuisten äkkikuolemia" jne., jne., jne. Esimerkkinä 13.10.2022 julkaistu video nuorten lääkärien äkkikuolemien moninkertaisesta lisääntymisestä COVID-19-"rokotteiden" tehosteannosten antamisen aloittamisen jälkeen Kanadassa: https://www.globalresearch.ca/video-90-sudden-or-unexpected-canadian-doctor-deaths-dr-william-markis-interview/5798880 

Miten kehtaattekin, te kansallisen rokotusasiantuntijaryhmän jäsenet, miten kehtaattekin, Lääkäriliitto ja kaikki Suomen vaikenevat lääkärit! Olen pahoillani, en halua olla töykeä ketään kohtaan, mutta nyt on tosi kyseessä ja toimintanne on TÖRKEÄÄ, ja siksi annan itselleni luvan kysyä teiltä kerrankin TUNTEELLA:

Miten syvällä teidän päänne on lääkeyhtiöiden PERSEESSÄ?

Anteeksi kielenkäyttöni. Voin sanoa saman asiallisemminkin; ettekö te vieläkään, Pfizerin ja muidenkin lääkeyhtiöiden agendojen paljastuttua nyt ja jo useasti aikaisemminkin vuosien varrella, näe yhtäläisyyttä meneillään oleviin rokotuskampanjoihin? Ettekö te näe yhteyttä WHO:n, EU:n, EMA:n, FDA:n, CDC:n, WEF:n ja rokoteteollisuuden välillä? Oletteko te SOKEITA? Oletteko te LAHJOTTUJA? Onko teitä UHKAILTU? Vai yksinkertasisesti, PELOTTAAKO teitä vain TOIMIA OIKEIN? Tuo viimeinen on hyvin inhimillistä. Siksi tarvitsemme ROHKAISUA ja VOIMAANNUTTAMISTA toinen toisiltamme.

Tässä otteita Lääkärilehden artikkelista 20.10.2022:

"Euroopan lääkevirasto EMA suosittelee Comirnaty- ja Spikevax -koronarokotteiden myyntiluvan laajentamista yli kuuden kuukauden ikäisille lapsille ... Tällä hetkellä Suomessa koronarokotteen voivat saada yli 5-vuotiaat.

* * *

THL ei varsinaisesti suosittele rokotteita 5-11-vuotiaille, mutta tarjoaa siihen mahdollisuuden. "Emme näe kovin vahvaa lääketieteellistä perustetta rokotteen antamiselle, mutta koska rokotteesta on kuitenkin jotain hyötyä, siihen annetaan mahdollisuus", Hanna Nohynek sanoo. ... 5-11-vuotiaista suomalaisista noin neljännes on saanut koronarokotteita."

* * *

"Jotain hyötyä!!!" Mitä ihmeen hyötyä??? Ei ole mitään lääketieteellistä perustetta rokotteen antamiselle kenellekään! Entäs haitat? Entäs kuolemat? Kaikki te lääkärinvalan vannoneet "rokotusasiantuntijat" ja muut näitä "asiantuntijoita" myötäilevät lääkärit, lääkärinvala perustuu Hippokrateen valaan, jossa sanotaan mm. seuraavaa:

"Elintapoja koskevia ohjeita tulen käyttämään sairaiden hyväksi kykyni ja harkintani mukaan: tulen torjumaan kaiken, mikä voi olla vahingoksi ja vääryydeksi.

* * *

En tule antamaan kenellekään kuolettavaa myrkkyä, vaikka minulta sellaista pyydettäisiin, enkä neuvoa sellaisen valmistamiseen. Enkä tule antamaan naiselle sikiötä tuhoavia aineita."

* * *

Tulevissa Nürnbergin oikeudenkäyntejä vastaavissa oikeudenkäynneissä te tulette joutumaan VASTUUSEEN tekemisistänne tai tekemättä jättämisistänne, kuten myös poliitikot ja muutkin millään tavalla näiden mRNA-geeniteknologisten injektiopiikkien suunnitteluun, valmistamiseen, myymiseen ja ihmisten piikittämiseen liittyvät tahot ... puhumattakaan valtamediasta, joka ei ole harjoittanut riippumatonta tutkivaa journalismia ja puhumattakaan koko WHO:n ja EU:n organisaatioista.

Tietäkää myös, että kaiken maallisen lainsäädännön ja näennäisen etiikan ja moraalin yläpuolella on Jumalallinen laki, jonka rikkojat kyllä aina joutuvat vastuuseen rikkomuksistaan tavalla tai toisella ... eli joutuvat kohtaamaan KARMANSA. Ja haluan painottaa tässä, että minä en toivo kenellekään mitään pahaa. Jokainen voi päästä Rakkaudelliseen YHTEYTEEN, muuttaa MIELENSÄ ja alkaa toimia oikeasti meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi.

"Nürnbergin oikeudenkäynneistä ensimmäinen koski Saksan korkeinta johtoa ja järjestettiin 20.11.1945 - 1.10.1946. Oikeudenkäyntiä seurasi kaksitoista muuta oikeudenkäyntiä, joista ensimmäistä kutsuttiin lääkärioikeudenkäynniksi (1947). Oikeudenkäynneissä annettiin yhteensä 177 tuomiota, joista 25 sisälsi kuolemanrangaistuksen, 20 elinkautisen vankeusrangaistuksen, 97 lyhyemmän vankeusrangaistuksen ja 35 vapauttavan tuomion." - Wikipedia

Hän, joka tajuaa tehneensä väärin, voi koska tahansa VALITA lopettaa vääryydet ja pyytää anteeksi (todellinen katumusprosessi). Hän, joka tajuaa vääryyksien tapahtuneen, voi koska tahansa VALITA nousta esiin ja PALJASTAA tietämänsä vääryydet. Ja molemmissa tapauksissa hänestä tulee oitis minun, ja monen muunkin, silmissä SANKARI.

TÄRKEITÄ LINKKEJÄ:

*Tässä yhteydessä, käykää katsomassa, mitä Lastenlääkäri Lawrence Palevsky puhuu rokotteiden turvallisuudesta. Hän puhuu tässä kaikista rokotteista, mutta nämä samat asiat pätevät mitä suurimmassa määrin myös mRNA-geeniterapiapiikkeihin, jotka USA:n CDC on juuri hyväksynyt lasten rokotusohjelmaan(!), mistä ei voi seurata mitään muuta kuin vielä entistäkin karmivampia seuraamuksia. 

*Katso tärkeä keskustelu aiheesta Children´s Health Defence -sivustolta (Polly Tommey, Meryl Nass MD, Lawrence Palevsky MD, Brian Hooker PhD), "Child Abuse on a Massive Scale" (suom. Lasten pahoinpitelyä massiivisessa mittakaavassa): https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/shows/good-morning-chd/child-abuse-on-a-massive-scale/ 

*Linkki Politico -sivustolle, jossa kerrotaan CDC:n äänestyksestä ja mitä se tarkoittaa käytännössä 20.10.2022: https://www.politico.com/news/2022/10/20/cdc-advisers-recommend-adding-covid-shots-to-routine-schedules-for-kids-adults-00062739 

*Linkki Brownstone Instituutin sivustolle Michael Sengerin artikkeliin "No Science, No Rationality, No Morality" 22.10.2022: https://brownstone.org/articles/covid-added-to-the-childhood-vaccine-schedule-no-science-no-rationality-no-morality/

*Aivan hiljattain Euroopan Unionin Covid-komitean käsittelyssä Pfizerin kansainvälisten kehittyneiden markkinoiden presidentti Janine Small myönsi, että "rokotetta" ei ole tutkittu sen suhteen, estääkö se tartuntoja! Katso Meppi Rob Roosin paljastus: ”Rokote täytyy ottaa toisten suojelemiseksi” -mantra paljastuikin valheeksi, mikä vie täysin pois pohjan ns. Rokotuspasseilta ja kaikilta rajoituksilta.

*Tässä videossa valansa tosissaan ottavat lääkärit ympäri maailman varoittavat COVID-"rokotteista" jo 19.6.2021; samoihin aikoihin, kun itsekin aloin toimia Pelastetaan Suomen Lapset -kampanjan hyväksi:

https://rumble.com/viqn29-worldwide-doctors-warn-for-the-vaccines-must-see.html?mref=6zof&mc=dgip3&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=stopworldcontrol&ep=2


Lokakuu - 11 (20.10.2022) | Nina Kristiina Honkanen

Vahvaa näyttöä siitä, että SARS-CoV-2-virus on tehty laboratoriossa!

Artikkelin "Endonuclease fingerprint indicates a synthetic origin of SARS-CoV-2" (suom. Endonukleaasi sormenjälki viittaa SARS-CoV-2:n keinotekoiseen alkuperään) tiivistelmän vapaa suomennokseni:

"Estääksemme tulevaisuuden pandemioita, meidän on tärkeää ymmärtää, levisikö SARS-CoV-2 suoraan eläimistä ihmiseen, vai epäsuorasti vahingossa laboratoriosta. SARS-CoV-2:n genomissa on omalaatuinen kuvio restriktio (rajaamis) endonukleaasin ainutlaatuisille tunnistekohdille, joka mahdollistaa tehokkaan virusgenomin purkamisen ja uudelleen kokoamisen, mikä on tunnusomaista synteettisille eli keinotekoisille viruksille. Raportoimme tässä, että todennäköisesti olemme havainneet tällaisen mallin koronaviruksissa, joita ei aikaisemmin ole geenimanipuloitu. Olemme havainneet, että SARS-CoV-2 on anomalia (poikkeavuus). Se on todennäköisemmin keinotekoisen genomin kokoamisen tulos, kuin että se olisi syntynyt luonnollisen evoluution kautta. SARS-CoV-2:n restriktiokartta on yhteneväinen monien aikaisemmin raportoitujen keinotekoisten koronavirusten genomien kanssa, se täyttää kaikki kriteerit ollakseen tehokas käänteinen geneettinen järjestelmä, se eroaa lähimmistä sukulaisistaan huomattavasti suuremmalla määrällä synonyymisiä mutaatioita näissä keinotekoisilta vaikuttavissa tunnistamiskohdissaan, ja sillä on synteettinen sormenjälki, joka mitä todennäköisimmin ei ole kehittynyt lähimmistä sukulaisista. Raportoimme suuresta todennäköisyydestä, että SARS-CoV-2 on alkuperältään tartuttava klooni, joka on koottu koeputkessa (in vitro)."

Lue tästä alkuperäinen artikkeli: https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.10.18.512756v1.full 

Artikkelin tekijät: Valentin Bruttel, Würzburgin yliopistoklinikat, Synnytysopin ja naistentautien osasto, Alex Washburne, Selva Analytics, Bozeman, Montana, USA ja Antonius VanDongen, Farmakologian ja syöpäbiologian osasto, Duke yliopisto, Durham, NC, USA. 

Katso myös: https://www.australiannationalreview.com/health/moderna-had-developed-the-19-nucleotide-gene-sequence-containing-the-furin-cleavage-site-which-gives-c0v-19-its-infectivity-to-humans-by-patented-gain-of-function-research-as-early-as-2013-6-years-be/


Lokakuu - 10 (20.10.2022) | Nina Kristiina Honkanen 

Tri Aseem Malhotra: "Globaali skandaali!"

Tohtori Aseem Malhotra on brittiläinen kardiologi, jolla on lukuisia julkaisuja ja kirjoja. Kun pandemia oli täydessä vauhdissa, hän oli ensimmäisten joukossa ottamassa mRNA-geeniterapiapiikkejä ja painosti muitakin samaan. Mutta terveen, hyvässä kunnossa olleen isänsä kuoltua odottamattomaan sydämen pysähdykseen ja tämän kuolemansyytutkimuksen tulosten ollessa aivan käsittämättömiä, tri Malhotra lähti selvittämään asiaa tarkemmin.

Hän on sittemmin puhunut monien huippuyliopistojen tutkijoiden, immunologien, tutkivien toimittajien ja parin Pfizerin "pilliin puhaltajankin" kanssa. Vakuuttavaa tieteellistä tutkimustietoa löytyi paljon mRNA-geeniterapioiden tehottomuudesta ja vaarallisuudesta.

Tri Malhotra kirjoitti lopulta oman kriittisen arvionsa kaikesta saatavilla olevasta datasta ja julkaisi siitä kaksiosaisen tieteellisen katsausartikkelin Journal of Insulin Resistance -lehdessä. Hän vaatii, kuten monet muutkin yksittäiset lääkärit, ja kuten monet riippumattomat lääkärijärjestöt ja ryhmittymät ovat tehneet jo kauan - esim. Doctors For Covid Ethics ja Pelastetaan Suomen Lapset (PSL) - että rokotukset keskeytetään, kunnes asiat on selvitetty loppuun saakka.

Katso tri Malhotran haastattelu 20.10.2022 tästä. HUOM! Voit valita tekstityksen automaattisen käännöksen suomeksi (ei tietenkään ole paras mahdollinen, mutta antaa englannin kielen taidottomalle kuitenkin kuvan siitä, mistä on kysymys):

Tri Aseem Malhotra: Globaali skandaali! 


Lokakuu - 9 (19.10.2022) | Nina Kristiina Honkanen

Onko "koronarokotteista" ja niiden tehosteista ollut hyötyä?

Tässä muutamia mittareita meiltä ja muualta. Katso itse:

Our World in Data -sivustolta: Kumulatiivinen kokonaiskuolleisuus verrattuna aikaisempiin vuosiin alkaa jyrkästi nousta samaan aikaan, kun "koronarokote"-tehosteita alettiin piikittää.
Our World in Data -sivustolta: Kumulatiivinen kokonaiskuolleisuus verrattuna aikaisempiin vuosiin alkaa jyrkästi nousta samaan aikaan, kun "koronarokote"-tehosteita alettiin piikittää.
Kanadan hallituksen sivuilta: Covid-19-tautiin sairastuneiden sairaalahoidossa olevien määrä. Nuolet lisätty; 1) jouluk. puoliväli 2020 ("koronarokotukset" alkoivat) ja 2) jouluk. puoliväli 2021 (83% väestöstä täysin rokotettu)
Kanadan hallituksen sivuilta: Covid-19-tautiin sairastuneiden sairaalahoidossa olevien määrä. Nuolet lisätty; 1) jouluk. puoliväli 2020 ("koronarokotukset" alkoivat) ja 2) jouluk. puoliväli 2021 (83% väestöstä täysin rokotettu)
Ihmisiä joutuu tietenkin koko ajan sairaalaan ja kuolee erilaisiin syihin. Kanadan hallituksen sivuilta: Covid-19-tapausten, sairaalahoitoon joutuneiden ja kuolleiden prosenttiosuudet rokotusstatuksen mukaan 13.6. - 28.8.2022. VIHR. = 0 rokotusta, KELT. = 2 rokotusta, ORANSSI = 3 rokotusta, PUN. = 4 rokotusta. Rokottamattomien osuus on pieni verrattuna rokotettuihin.
Ihmisiä joutuu tietenkin koko ajan sairaalaan ja kuolee erilaisiin syihin. Kanadan hallituksen sivuilta: Covid-19-tapausten, sairaalahoitoon joutuneiden ja kuolleiden prosenttiosuudet rokotusstatuksen mukaan 13.6. - 28.8.2022. VIHR. = 0 rokotusta, KELT. = 2 rokotusta, ORANSSI = 3 rokotusta, PUN. = 4 rokotusta. Rokottamattomien osuus on pieni verrattuna rokotettuihin.

Lokakuu - 8 (18.10.2022) | Nina Kristiina Honkanen

WHO PALJASTETTU!

Katso dokumenttielokuva "LAPSETTOMUUS: Paholaisen agenda"

Nähtävissä PosiTV:ssä Andy Wakefieldin ohjaama suomennettu dokumenttielokuva, joka paljastaa WHO:n ja lääkeyhtiöiden pöyristyttävät ja pirulliset toimet Afrikassa, missä ne tekivät salassa jäykkökouristusrokoteohjelmaksi naamioituja, hedelmällisessä iässä olevien naisten STERILISAATIO-operaatioita.

WHO:n "hedelmällisyyttä sääteleviä rokotteita käsittelevä työryhmä" yhteistyössä rokotekehittäjien kanssa kehitteli vuosina 1972 - 1992 rokotetta, joka estäisi hedelmällisyyttä. Kyseessä oli synteettinen hCG-molekyyliä (istukkahormonia) vastaan suunnattu rokote. Heidän päämääränään oli kontrolloida Afrikan ylikansoittumista. He aloittivat jäykkäkouristusrokotekampanjan (tetanus), jossa rokote koostui tetanustoksoidin ja hCG:n beta-alayksikön yhdistelmästä ja joka saisi aikaan vasta-ainetuotannon ei vain jäykkäkouristusta vastaan, vaan myös kehon tuottamaa hCG:tä eli istukkahormonia vastaan. Rokote pistettin ei vain kaikille synnytysneuvolassa käyville raskaana oleville naisille, vaan myös naisille, jotka eivät olleet raskaana. Miksi?

Rohkea kenialainen synnytyslääkäri-gynekologi tri Stephen Karanja tapasi 1995 konferenssissa Houstonissa muiden maiden lääkäreitä, jotka tiesivät tetanusrokotekampanjoiksi naamioiduista hedelmällisyyttä vastaan suunnitelluista rokotteista ja hän sai Katolisen kirkon vaatimaan rokotekampanjan rokotepullojen sisällön testaamista niiden mahdollisen hCG-kontaminaation varalta. WHO luopui kampanjastaan kaikessa hiljaisuudessa...

Lokakuussa 2013 WHO yhteistyössä Kenian hallituksen kanssa aloitti uuden vastasyntyneiden tetanusrokoteohjelman, jossa kaikki hedelmällisessä iässä olevat naiset rokotettaisiin. Huomionarvoista tässä kampanjassa oli se, että rokotetta annettaisiin yhteensä viisi annosta puolen vuoden välein, kun tetanusrokotetta annetaan yleensä toinen annos vasta 10 vuoden päästä ensimmäisestä. Vuonna 2014 Katolinen kirkko alkoi testata rokotteista hCG:tä. Kolme riippumatonta laboratoriota Nairobissa testasi rokotteita, ja hCG:tä löydettiin. Lisätestauksien jälkeen katolinen kirkko vaati rokotekampanjan välitöntä keskeyttämistä.

Elokuvasta käy ilmi, kuinka Kenian hallitus ja WHO valehtelevat ja toimivat rikollisesti ja kuinka rohkeat lääkärit, kuten tri Karanja joutui MAALITUKSEN kohteeksi. Hän sanoi kuitenkin: "Niin kauan kuin minä olen elossa tässä maailmassa - tuovatpa he tänne mitä tahansa rokotteita, löydän ne, analysoin ne ja kerron kenialaisille, mitä ne ovat."

Tässä nykyisessä rokotusskandaalissa on Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärijärjestö 23.10.2022 lähettämässään kirjeessä FIMEA:lle vaatinut viranomaisilta, että Suomeen perustetaan riippumaton tutkijaryhmä selvittämään ns. "koronarokotteiden" eli mRNA-geeniteknologisten injektioiden todellinen sisältö: https://pelastetaansuomenlapset.fi/kaikki-haluavat-tietaa-mita-mrna-injektioneste-sisaltaa/ 

29.4.2021 tri Karanja kuoli - virallisesti SARS-CoC-2-virusinfektioon ... mutta ennen kuolemaansa hän sanoi pahaenteisesti ja suuntasi sanansa meille länsimaisille ihmisille: "Kun he ovat hoidelleet Afrikan, on teidän vuoronne."

Voi hyvät ihmiset, näettehän nyt yhtä selvästi kuin minäkin, mikä on yksi WHO:n "Suuren Koronavirusplandemian" agendoista! On selviä viitteitä siitä, että "koronarokotteen" tuottama toksinen piikkiproteiini ja lipidonanopartikkelit kerääntyvät mm. munasarjoihin ja aiheuttavat hedelmättömyyttä! Katso myös tri Plothen haastattelu aiheesta: https://strongandfreecanada.org/iron-will/the-most-disturbing-data-yet-on-vaccine-infertility-christof-plothe-d-o/ 

Dokkarin jälkeen PosiTV:n Ilkka Tiainen haastattelee Pelastetaan Suomen Lapset (PSL) lääkäriryhmän kollegoita, erikoislääkäreitä Tamara Tuumista ja Rauli Mäkelää. Tässä linkki dokkariin ja haastatteluun:

https://positv.fi/videot/dokumenttielokuva/   


Lokakuu - 7 (16.10.2022) | Nina Kristiina Honkanen

Saksalaisen Bild-lehden päätoimittaja pyysi ANTEEKSI LAPSILTA!

Tämä uutinen on mennyt itseltäni täysin ohi ja haluan nostaa sen nyt esiin tärkeänä esimerkkinä rohkeasta Saksan valtalehden päätoimittajasta. Löytyisikö Suomesta joku rohkea ja rehellinen valtalehden tai minkään valtamedian päätoimittaja?

"Saksan Bild-lehden päätoimittaja Julian Reichelt pyysi 3.8.2021 anteeksi uutistoimituksen erityisesti lapsille suunnattua pelkoa lietsovaa COVID-uutisointia, missä lapsille kerrottiin, että "he murhaavat isovanhempansa"."

"Me saimme lapsemme uskomaan, että he tulisivat murhaamaan isoäitinsä, jos he uskaltaisivat olla oma itsensä, siis lapsi, tai jos he tapaisivat ystäviään. Mitään näistä asioista ei ole tieteellisesti todistettu."

"Kun valtio varastaa lapsen oikeudet, sen täytyy todistaa, että tehdessään niin, se suojelee tätä konkreettiselta ja välittömältä vaaralta. Tätä todistusaineistoa ei koskaan ole esitetty. Sen sijaan on levitetty propagandaa, jossa lasten on kerrottu olevan pandemian tartunnanlevittäjiä."

Reichelt huomautti, kuinka maltillisempia ääniä, jotka pyrkivät tarjoamaan rauhallisempaa perspektiiviä pandemiasta, "ei koskaan kutsuttu asiantuntijapöytään" ja hän antoi kehoituksen lukijoille/katselijoille, "älkää uskoko näitä valheita, kun kohtaatte tällaista hallitukselta tulevaa hätää lietsovaa julistusta".

Katso uutinen Summit News -sivustolta, josta löytyy myös video, jossa Julian Reichelt pyytää anteeksi:

https://summit.news/2021/08/03/editor-in-chief-of-germanys-top-newspaper-apologizes-for-fear-driven-covid-coverage/  


Lokakuu - 6 (15.10.2022) | Nina Kristiina Honkanen

Elokuva "150 milligrammaa" esimerkkinä LÄÄKEYHTIÖN HUIJAUKSESTA ja yksittäisen LÄÄKÄRIN ROHKEUDESTA!

Elokuva on julkaistu 8.9.2022 YLE Areenassa ja katsottavissa siellä 6.3.2023 saakka.

Ote elokuvan esittelystä suomalainenelokuvapalvelu.fi - sivustolta: "Emmanuelle Bercot´n "150 MILLIGRAMS" perustuu tositapahtumiin. Vuonna 2009 keuhkolääkäri Irène Frachon alkoi epäillä, että Médiator-niminen lääke aiheutti kuolemantapauksia. Lääkettä määrättiin diabeteksen ja liikalihavuuden hoitoon. Tulisieluinen Irène haluaa tuoda julki lääkkeen vahingollisuuden. Hän pyytää avukseen kollegaansa Antoinea. Ryhmään tulee mukaan myös muita henkilöitä Brestin yliopistollisesta keskussairaalasta. Paljastuu, että lääke on aiheuttanut satojen ihmisten kuoleman. Seurauksena on terveysalan skandaali Ranskassa. Tarina etenee kronologisesti loppuvuoteen 2015."

*Elokuva YLE Arenaassa: https://areena.yle.fi/1-60964800 

*Elokuvan esittely: https://suomalainenelokuvapalvelu.fi/tuote/150-milligrams/ 

* * *

Rakkaudesta, Rohkeudesta ja Sinnikkyydestä palkitaan! OLKOON TÄMÄ ROHKAISUKSI MEILLE KAIKILLE, jotka sydän täynnä RAKKAUTTA, rohkeasti ja sinnikkäästi jatkamme tämän tunnetun historiamme suurimman ihmisyyttä vastaan tehdyn rikoksen, "Suuren Koronavirusplandemian" ja sen varjolla miljardeihin(!) ihmisiin piikitettyjen tehottomien, vahingollisten ja tappavien ns. "rokotteiden" paljastamista.

Olkoon tämä rohkaisuksi meille, jotka jatkamme talkoovoimin vapaaehtoista työtämme ihmiskunnan herättämiseksi huomaamaan virallisten tahojen valtamedian avulla levittämä mis- ja dis-informaatio, kaikesta kokemastamme mustamaalaamisesta, MAALITTAMISESTA, sensuurista, painostuksesta ja häirinnästä huolimatta. Samaan aikaan, kun plandemian orkestroineet todelliset valtaapitävät tahot järjestävät kekkereitään "olennaisille sidosryhmille" eli esim. Bilderbergiläiseen kerhoon kuuluville vaikuttajille, kansallisesta rokotuspolitiikasta vastuussa olevia terveysviranomaisia kutsutaan puheenjohtajan virkoihin "itsevaltiaan" WHO:n strategisiin rokoteasiantuntijaryhmiin (eikä kukaan näe jääviyttä tällaisissa tapauksissa) ja rokotetutkimuskeskusten johtajia palkitaan "yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta" ja "rokotetietouden edistämisestä". Väistämättä muistuu mieleeni George Orwellin 1945 julkaisema kirja "Eläinten vallankumous" (engl. Animal Farm), josta tein esitelmän vaihto-oppilasvuotenani USA:ssa 1983 ...

The Guardian -lehti kutsui 24.8.1945 "Eläinten vallankumousta" -- "ihastuttavan humoristiseksi ja syövyttäväksi satiiriksi aiheesta; kun pieni joukko pääsee päättämään enemmistön asioista".

* * *

Vaikka maailma oli hieman erilainen vielä 2009 - 2015, jolloin ranskalainen lääkäri Irène Frachon ponnisteli paljastaakseen lääkeyhtiö Servierin VALHEET, älkää koskaan vähätelkö rohkeuttanne ja tärkeää osuuttanne tänä nykyisenä historiallisena aikana, koska KULISSIT tulevat lopulta murtumaan, VERHOT avautumaan ja TIETOISUUDEN valokeila osumaan yhteiskuntamme kaikkiin pimeistäkin pimeimpiin kohtiin ja paljastamaan TOTUUDEN, jolloin PARANEMINEN voi alkaa.

Ranskassa noin 5 000 000 ihmiselle määrättiin tätä Médiator-lääkettä 1976 - 2009. Se vedettiin pois markkinoilta monissa Euroopan maissa jo 2000-luvun alussa, mm. Espanjassa ja Italiassa, mutta Ranskassa vasta 2009 tri Franchonin ponnistelujen seurauksena. Eräässä tutkimuksessa todettiin, että 500 kuolemantapausta voitiin yhdistää Médiatoriin vuosina 1976-2009. Toisessa tutkimuksessa luku oli 2 000. Tässä nykyisessä bioase-sodankäynnissähän uhreja tulee mahdollisesti olemaan miljoonia - kymmeniä miljoonia, kenties jopa satoja miljoonia.

Oikeudenkäynti lääkeyhtiö Servieriä vastaan alkoi vuonna 2019, mutta vasta 29.3.2021 BBC:n uutissivulta voitiin lukea seuraavaa:

"Ranskalainen lääkevalmistaja on todettu syylliseksi törkeään petokseen ja tahattomaan(!) tappoon laihdutuspillerin käyttöön liittyvässä suuressa terveysskandaalissa."

Lue koko BBC:n uutissivu: https://www.bbc.com/news/world-europe-56562909    

"Rohkeus on sitä, ettei pelkää pelätä".

- pieni viisas poika


Lokakuu - 5 (12.10.2022) | Nina Kristiina Honkanen

Aplodit kanadalaiselle poliitikolle kirkkaasta järjen juoksusta!

Kanadan Albertan provinssin pääministeri Danielle Smith sanoo rokottamattomien olevan ryhmä, joka on joutunut kohteeksi kaikista pahimmalle syrjinnälle, jota hän on koskaan ollut todistamassa elämänsä aikana.

"Ryhmä, jonka vapauksia on rajoitettu eniten viimeisimmän vuoden aikana, ovat he, jotka valitsivat olla ottamatta rokotuksia. En ole koskaan aikaisemmin kokenut tilannetta oman elämäni aikana, jossa henkilö saa potkut työstään, tai ei saa katsoa lapsensa pelaavan jääkiekkoa, tai ei saa mennä tapaamaan rakkaimpaansa pitkäaikaisessa hoidossa tai sairaalassa, tai ei saa nousta lentokoneeseen, tai matkustaa maan halki tapaamaan perhettään tai matkustaa ulkomaille. Joten he ovat ryhmä, joka on joutunut kohteeksi pahimmalle syrjinnälle, jota olen koskaan ollut todistamassa elämäni aikana. Kyseessä on todella äärimmäisen törkeä syrjintä. En vähättele minkään muunkaan ryhmän syrjintää, joista mainitsitte, mutta nyt on kyseessä mitä kummallisimmat ajat, erityisesti tämä viimeisin vuosi, ja haluan sanoa, että en hyväksy tätä. Emme voi luoda yhteiskuntaa, jossa syrjitään lääketieteelisen valinnan vuoksi."

Daniella Smithin puhe, jonka käännös yllä: https://twitter.com/cspotweet/status/1579946052647780352  

Vuoroveden kääntyminen Kanadassa: "Tulemme uudistamaan Albertan huonosti toimivat terveyspalvelut ja korjaamaan surkeat päivystyspalvelut. Tähän kuuluu myös suhteidemme parantaminen sairaanhoitajiin ja lääkäreihin. Se tarkoittaa johtajien korvaamista etulinjan henkilökunnalla. Se tarkoittaa terveydenhuollon ammattilaisten houkuttelemista tänne muualta maailmasta. Alberta ei tule enää pyytämään lupaa Ottawasta ollakseen menestynyt ja vapaa. Emme anna enää hyve-signaloivan pääministerimme antaa tukahduttaa resurssejamme tai häivyttää energiaamme. Emmekä anna hiljentää emmekä sensuroida ääniämme. Meille ei tulla sanomaan, mitä meidän täytyy ottaa kehojemme sisään saadaksemme tehdä työtä tai matkustaa." Danielle Smith, Albertan provinssin pääministeri
Vuoroveden kääntyminen Kanadassa: "Tulemme uudistamaan Albertan huonosti toimivat terveyspalvelut ja korjaamaan surkeat päivystyspalvelut. Tähän kuuluu myös suhteidemme parantaminen sairaanhoitajiin ja lääkäreihin. Se tarkoittaa johtajien korvaamista etulinjan henkilökunnalla. Se tarkoittaa terveydenhuollon ammattilaisten houkuttelemista tänne muualta maailmasta. Alberta ei tule enää pyytämään lupaa Ottawasta ollakseen menestynyt ja vapaa. Emme anna enää hyve-signaloivan pääministerimme antaa tukahduttaa resurssejamme tai häivyttää energiaamme. Emmekä anna hiljentää emmekä sensuroida ääniämme. Meille ei tulla sanomaan, mitä meidän täytyy ottaa kehojemme sisään saadaksemme tehdä työtä tai matkustaa." Danielle Smith, Albertan provinssin pääministeri

Lokakuu - 4 | Nina Kristiina Honkanen

150 BILDERBERGILÄISEN "HÄPEÄLLINEN NAAMAKIRJA"

Rakkaat kanssamatkustajat tässä valheellisten narratiivien maailmassamme! Käykää lukemassa tämä The Exposé -sivuston nettijulkaisu 12.10.2022: "Nimet ja naamat niille 150 Bilderbergiläiselle, jotka ovat olleet vaikuttamassa ja jotka ovat kontrolloineet COVID-19-vastatoimia" (The names & faces of the 150 Bilderbergers who have influenced & controlled the response to COVID-19)! Sivun alussa lukee vapaasti suomennettuna:

"1861:stä yhä elossa olevasta Bilderbergiläisestä yli 150:llä on ollut tärkeitä rooleja COVID-19-tapahtumissa. Monet heistä, ehkä useimmat sivulla listatuista henkilöistä ovat olleet aktiivisesti useissa eri rooleissa; tämän sivun tarkoitus on nimetä heidät, saattaa heidät häpeään ja paljastaa, mitä he ovat tehneet."

Tässä puhutaan siis kansainväliseen ns. "Bilderberg-ryhmään" kuuluvista ihmisistä, jotka ovat olleet zemppaamassa/rekrytoimassa/manipuloimassa toinen toisiaan viemään läpi tämä valtava etukäteen suunniteltu pandemia ("Suuri Koronavirusplandemia") ja kaikki hulluakin hullummat pandemian vastatoimet. Suomalaisia nimiäkin siellä listalla vilahtelee.

Tässä linkki The Exposé -sivuston julkaisuun: https://expose-news.com/2022/10/12/names-face-bilderbergers-who-controlled-covid-response/ 

Tässä tietoa Bilderberg-ryhmästä Wikispooks-sivustolta: https://wikispooks.com/wiki/Bilderberg 

Tässä koko "Bilderberg/2021 by Wikispooks" pdf-tiedosto, josta löytyy paljon linkkejä (esim. yllä mainitsemani Bildin päätoimittajan anteeksipyyntö): 

Olethan jo tietoinen siitä, että "Suuressa kuvassa" plandemiakin on vain väline todellisen määränpään saavuttamiseksi, joka on ihmisen kytkeminen globaaliin digitaaliseen, tekoälyn ohjaamaan kontrolligridiin, jonka lopulliset rakenteet ovat vain viimeistelyään vailla. Tähän liittyen kehotan kaikkia englannin kielen taitoisia käymään Solari Report -sivustolla katsomassa video, jossa Catherine Austin Fitts ja Ulrike Granögger puhuvat tästä kenties kaikkein TÄRKEIMMÄSTÄ aiheesta, "Kontrolli ja vapaus tapahtuu yksi ihminen kerrallaan": 

Control and FREEDOM Happen One Person at a Time 


Lokakuu - 3 (11.10.2022) | Nina Kristiina Honkanen

COVID-19-SKANDAALI EU:ssa! Pfizerin Bourla kieltäytyi menemästä COVID-komitean istuntoon

Kuusi Euroopan Parlamentin ROHKEINTA jäsentä piti LEHDISTÖTILAISUUDEN 11.10.2022, päivä sen jälkeen, kun Albert Bourla, Pfizerin toimitusjohtaja, KIELTÄYTYI osallistumasta COVID-komitean käsittelyyn ja vastaamaan tiukkoihin kysymyksiin. Klikkaa linkistä:

Pfizerin johtaja Albert Bourla kieltäytyi menemästä COVID-komitean istuntoon   


Lokakuu - 2 | Nina Kristiina Honkanen

Meppi Rob Roos:"Rokote täytyy ottaa toisten suojelemiseksi -mantra paljastuikin valheeksi!"

Hollantilainen MEPPI Rob Roos paljastaa 11.10.2022, kuinka Euroopan Unionin Covid-komitean käsittelyssä Pfizerin kansainvälisten kehittyneiden markkinoiden presidentti Janine Small myöntää, että "rokotetta" ei ole tutkittu sen suhteen, estääkö se tartuntoja. "Ottakaa rokotus suojataksenne muita" oli siis aina VALHETTA. Rob Roosin mukaan "ainoa syy Covid-passeille oli pakottaa ihmiset ottamaan tämä ns. koronarokote".

Me, jotka olemme jo kauan etsineet ja löytäneet todisteita tästä "Suuresta Koronavirusplandemiasta" kyllä tiedämme, että näillä rokotuspasseilla/digitaalisilla tunnistepasseilla on ensiarvoisen tärkeä laajempikin merkitys; nimittäin liittää koko ihmiskunta digitaaliseen tekoälyn ohjaamaan kontrolligridiin.

Käy katsomassa Rob Roosin Twiittivideo ja hänen haastattelunsa: ”Rokote täytyy ottaa toisten suojelemiseksi” -mantra paljastuikin valheeksi. Rob Roosin video löytyy suomennettuna Suomen Rapsodia-tiimin toimesta ja videon oma suomennokseni löytyy tekstinä (myös pdf-tiedostona) samasta linkistä. 


Lokakuu - 1 | Nina Kristiina Honkanen

Toimittajien sananvapaus! Onko sitä enää lainkaan olemassa tänä "Suurena Koronavirusplandemia"-aikana?

Toimittaja Martin Schibbyen ja kuvaaja Johan Perssonin lehdistötilaisuus. Martin Schibbye sanoo lopuksi: "Etiopia onnistui vangitsemaan kaksi toimittajaa ... mutta se ei onnistunut vaientamaan journalismia".
Toimittaja Martin Schibbyen ja kuvaaja Johan Perssonin lehdistötilaisuus. Martin Schibbye sanoo lopuksi: "Etiopia onnistui vangitsemaan kaksi toimittajaa ... mutta se ei onnistunut vaientamaan journalismia".

Toimittaja Martin Schibbye sanoi lehditötilaisuudessa vuonna 2012: "Etiopia ei onnistunut vaientamaan journalismia". Me joudumme nyt vuonna 2022 vakavissamme kysymään, onko "Herra/Rouva Globaali" onnistunut vaientamaan [vapaan] journalismin?

Tositarinaan perustuva elokuva "438 päivää" on katsottavissa esim. CMORE -kanavalla. Tässä yhteenveto IMDb-sivustolta: Kesäkuun 28. päivän iltana 2011 ruotsalaiset toimittajat Martin Schibbye ja Johan Persson asettivat kaiken vaakalaudalle ylittäen laittomasti Somalian ja Etiopian välisen rajan. Kuukausia kestäneen tutkimuksen, suunnittelun ja epäonnistuneiden yritysten jälkeen he olivat vihdoinkin matkalla raportoimaan siitä, kuinka häikäilemätön öljynmetsästys vaikutti eristyneen ja konfliktien värittämän Ogadenin alueen väestöön.

Viisi päivää myöhemmin he makasivat haavoittuneina aavikolla. Etiopian armeija oli ottanut heidät vangikseen ensin ammuttuaan heitä. Heidän ensimmäinen juttunsa kuoli, mutta toinen tarina alkoi:

* * *

Tarina laittomuudesta, propagandasta ja globaalista politiikasta. Kafkalaisen oikeudenkäynnin jälkeen heidät tuomittiin 11 vuodeksi vankeuteen terrorismista. Eivätkä he olleet yksin. Sellikavereinaan heillä oli toimittajia, kirjailijoita ja poliitikkoja, joita vainottiin, koska he eivät kumartaneet diktatuurille. Heidän uutisjuttunsa öljystä muuttui tarinaksi musteesta, ja heidän arkielämänsä muuttui taisteluksi selviytymisestä pahamaineisessa Kalityn vankilassa Addis Abebassa.

* * *

Niin, me kaikki tunnemme näitä samoja yksittäisiä tarinoita laittomuuksista, korruptiosta, propagandasta ja globaalista politiikasta jo vuosikymmenten takaa, niin Suomesta kuin maailmaltakin. Nyt, tässä maailmantilanteessa, kun varsinkin länsimaiden julkishallinnon ja elinkeinoelämän päättäjät, viranomaiset ja asiantuntijat ovat kaikki järestään jollakin tavalla mukana luomassa ja ylläpitämässä tätä nykyistä totalitaarista globaalia politiikkaa, joka ei rajoitu vain globaaliin terveyspolitiikkaan, jota ohjaillaan pelon-lietsonta-propagandalla, näyttäisi siltä, että vapaa journalismi on kuollut - ainakin valtamediassa.

Rakkaat ihmiset, olen varma, että teiltä löytyy sympatiaa ja ehkä empatiaakin noita kahta ruotsalaista toimittajaa kohtaan. Kykenettekö te kokemaan samoja tunteita nyt potkut saaneita sairaanhoitajia, lääkäreitä, poliiseja, juristeja, opettajia, viranomaisia tai toimittajia, tai MAALITETTUJA poliitikkoja kohtaan, jotka eivät suostu kumartamaan globaalia diktatuuria?  


Sivun alkuun: