2022 syys-kesäkuu


Syyskuu | Nina Kristiina Honkanen

24.9.2022 | Huomioita suomalaisista sairaanhoitopiireistä

Miksi päivänselvissä kuolemissa ns. "koronarokotteisiin" lääkärin pyytäessä (mikä on muuten hyvin harvinaista) patologista kuolemansyytutkimusta, patologi suhtautuu asiaan pilkallisesti ja hyvin vastahakoisesti laittaa lähetteen oikeuslääketieteen erikoislääkärille?

Jos patologinen tutkimus tehdään, omaisten täytyy itse pyytää kuolemansyytutkimuksen tuloksia poliisilta. Lähettävä lääkäri ei niitä saa, muutoin kuin omaisten kautta.

Lukekaa tästä Reutlingenin patologien lehdistötilaisuuden suomennos (20.9.2021) ja miettikää itse: 

Patologiset tutkimukset antavat selkeää todistusaineistoa rokotekuolemista. Miksi tämä ei ole automaattinen käytäntö kaikissa tapauksissa, joissa ihminen kuolee muutaman kuukauden (tai vaikka kuukauden) sisällä saatuaan 1., 2., 3., 4, tai jo 5. ... "koronarokotteen" eli geenimuunneltua organismia sisältävän injektion?! Tämä maailmanlaajuisesti tehokkaalla propagandalla mainostettu, mutta itse asiassa tehoton, vaarallinen ja tappava(!) injektio aiheuttaa loppumattoman piikkiproteiini-tuotannon kehossa (siis, jos itse mRNA-sekvenssiä oli injektionesteessä - eri pulloissa on tutkimusten mukaan eri asioita). Jos kuolemansyytutkimuksessa käytetään tiettyjä värjäysmenetelmiä, voidaan osoittaa piikkiproteiinin kerääntyminen kudoksiin!

Milloin tämä peittely loppuu ... milloin kaikki salatut asiat pääsevät päivänvaloon?

OHJEET kuolemansyytutkimukseen COVID-"injektioihin" liittyvissä kuolemantapauksissa SUOMEKSI: 

Alkuperäiset tri Burkhardtin ohjeet englanniksi:


Heinäkuu 2022 - 3 | Nina Kristiina Honkanen

700 miljoona kuolee COVID-injektioihin vuoteen 2028 mennessä | tri David Martin 

Käy lukemassa (voit myös ladata pdf-tiedoston) 18.7.2022 tekemäni suomennos tri Joseph Mercolan analyysistä koskien tri David Martinin videota "Sadoista miljoonista kuolleista COVID-19-injektioihin vuoteen 2028 mennessä": https://www.ninakhvideos.com/l/700-million-dead-from-the-shot-by-2028-dr-david-martin/ 

Suomennokseni on myös luettavissa Moniammatillisen Koronakriisin Ratkaisuryhmän (MKR) sivuilta:

https://mkrsuomi.fi/tuleeko-100-miljoonaa-kuolemaan-covid-rokotuksesta-vuoteen-2028-mennessa/        


Heinäkuu 2022 - 2 | Nina Kristiina Honkanen

9.7.2022 | HUOMIOITA SUOMALAISISTA SAIRAANHOITOPIIREISTÄ:

Miksi ison sairaanhoitopiirin henkilökunnalle laitetaan viesti, että aivoinfarktin liuotushoitoaineet ovat lähes kokonaan lopussa?

Miksi neurologisilla pitkäaikaispotilaiden osastoilla potilaille, jotka ovat saaneet aivohalvauksen (usein "rokotuksen" ja/tai tehosteiden jälkeen) ja ovat sekaisin, annetaan lisätehosteita (taitaa olla jo viides kierros menossa) ilman, että he oikeasti kykenevät ottamaan mitään kantaa koko asiaan?
Miksi SOTE-henkilökunnan täytyy yhä näennäisesti, eli siis paperilla, ottaa pakkorokotus...vaikka rokottamattomia pyydetään oikeasti jo takaisin töihin, koska muuten henkilökuntaa ei olisi tarpeeksi...mutta maskia täytyy käyttää, jotta "illuusio vastuuntuntoisesta toiminnasta" säilyisi...?

Miksi rokotettu SOTE-henkilökunta on sairaana ja rokottamattomat eivät?

Me tiedämme, että ns. koronarkotteiden eli geenimuunneltua organismia sisältävien injektioiden tehosteiden antamisen aloittamisen jälkeen ei vain kokonaiskuolleisuus, vaan myös sairaaloiden päivystykset ja esim. neurologiset osastot, ovat täyttyneet rokotetuista, mm. aivohalvauspotilaista. Me tiedämme, että sairaanhoitopiirien henkilökuntaa on "ylhäältäpäin" ohjeistettu olemaan kirjaamatta epäilyksiä rokotehaitoista tai -kuolemista. Me tiedämme, että sairaanhoitopiirien työterveyshuolto on saanut "ylhäältäpäin" käskyn olla kirjoittamatta työntekijöille todistuksia siitä, että he eivät voi ottaa ns. koronarokotetta tai tehostetta tai käyttää maskia terveydellisistä syistä...

Miten me tiedämme tämän kaiken?

Lääkeyhtiöiden rahoituksesta riippumatonta korkeatasoista lääketieteellistä tutkimustietoa on saatavilla sille, joka viitsii etsiä, joukoittain rohkeita ihmisiä on nostanut oikeusjuttuja rikollisia päättäjiä ja "asiantuntijoita" vastaan ja pieniä voittoja alkaa jo kertyä, rohkeita totuuden etsijöitä pääsee yhä kuuluviin vaihtoehtoisen median kautta kaikesta häirinnästä ja sensuurista huolimatta, ja ihmiset puhuvat yhä keskenään ja tukevat ja auttavat toinen toisiaan - Jumalan kiitos!


Heinäkuu 2022 - 1 | Nina Kristiin Honkanen

EU Parlamentti hyväksyi 5.7.2022 uudet digisäädökset, joilla "lisätään teknologiayhtiöiden vastuita"

"Digipalvelusäädös asettaa selkeitä velvoitteita esimerkiksi some-palveluille ja markkinapaikoille. Niiden on muun muassa torjuttava laittoman sisällön leviämistä, verkossa olevaa "disinformaatiotaja muita yhteiskunnallisia riskejä." Katso HS digiuutiset": https://www.hs.fi/talous/art-2000008927515.html 

Koska me jo tiedämme, että EU ajaa vain ja ainoastaan "Herra/Rouva Globaalin" etuja, on arvattavissa, että he tulevat myös määrittelemään, mikä on "disinformaatiota"; kaikki, mikä on heidän ajamansa agendan vastaista. Tähän tulee kuulumaan mm. 1) lääkeyhtiöiden rahoituksesta riippumaton korkeatasoinen lääketieteellinen tutkimustieto, joka kertoo kiistattomasti ns. koronarokotteiden eli geenimuunneltua organismia (GMO) sisältävien injektioiden tehottomuudesta, vaarallisuudesta ja tappavuudesta, maskien tehottomuudesta ja vaarallisuudesta terveydelle ja PCR-testien väärinkäytöstä COVID-19-taudin tilastojen manipuloimiseksi, 2) patenttitiedostoista saadut kiistattomat todisteet siitä, että itse geenisekvenssi, jota SARS-CoV-2-virukseksi väitetään, kuten myös mRNA-"rokotteet" ovat jo kauan aikaa sitten suunniteltuja bioaseita ja 3) kaikki tuhannet, sadattuhannet, miljoonat ja kenties sadat miljoonat artikkelit ja videot aiheesta "Uusi maailmanjärjestys (New World Order) - Suuri nollaus (Great Reset)", jotka paljastavat koko saatanallisen suunnitelman ihmiskunnan manipuloimiseksi ja kontrolloimiseksi.

Olen kovin, kovin pahoillani arvoisat kanssaihmiset, rakkaat lähimmäiseni. Olemme aina olleet unohduksen syvässä mielen ohjelmoinnissa huomaamattamme. Tämä maailmalaajuinen kriisi teki nyt kuitenkin näkyväksi, mm. "koronarokotteiden" ottamisen ja maskien käytön kautta, kuinka suurin osa ihmisistä nukkui yhä kokonaan tai osittain "tiedostamattomuuden ja tietämättömyyden unessaan" ja oli enemmän tai vähemmän kiinni pelon kentissä eli alemmissa, langenneissa tietoisuuskentissä, jotka ovat aina pyrkineet pitämään meitä kaikkia erillään TOTUUDESTA eli siitä, keitä me oikeasti olemme ja mitä maailmassa oikeasti tapahtuu.

Enemmän ja enemmän ihmisiä on kuitenkin nyt heräämässä tästä suuresta huijauksesta, mikä voi olla vaikea ja kivuliaskin prosessi. Tämä herääminen on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää sielumme koulutukselle ja tietoisuutemme kehitykselle! Me haluamme astua kehityksen ylöspäin nousevaan spiraaliin emmekä taantumuksen alaspäin laskevaan spiraaliin. Meidän ei tule kuitenkaan "paasata" ihmisille, jotka eivät ole vielä valmiita kuuntelemaan. Varsinkin lähisuhteissa tämä voi johtaa suuriin ristiriitoihin. Jokaisella on oma polkunsa, kunnioittakaamme sitä. Olkaamme esimerkkinä kanssaihmisillemme omalla rohkealla, totuudellisella ja rakkaudellisella toiminnallamme! 


Kesäkuu 2022 - 6 | Nina Kristiina Honkanen

Pfizer vääristeli lapsilla tehdyn kliinisen tutkimuksensa tuloksia!

- ja käytti näitä vääristeltyjä tuloksia saadakseen FDA:n myöntämään hätäkäyttöluvan.

Katso tämä 17.6.2022 Rumblessa julkaistu englanninkielinen video, jossa tri Clare Craig paljastaa Pfizerin rikollisen toiminnan: https://rumble.com/v18s66i-bombshell-dr.-clare-craig-exposes-how-pfizer-twisted-their-clinical-trial-d.html   


Kesäkuu 2022 - 5 | Nina Kristiina Honkanen

SUOMESSA kuoli Tilastokeskuksen mukaan alkuvuonna enemmän ihmisiä kuin vuosiin!!!

Katso Helsingin Sanomien artikkeli 21.6.2022: https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008898394.html 

Miksi kukaan valtamedian edustaja tai todellinen tutkija ei tutki perusteellisesti, miten geenimuunneltua organismia sisältävät injektiot eli ns. koronarokotteet ja varsinkin tehosteinjektiot ovat vaikuttaneet kokonaiskuolleisuuteen?

Katso tämä linkki, jossa kuolleisuuskäyrät alkavat jyrkästi nousta samoihin aikoihin, kun koronaboostereita alettiin piikittää:

https://ourworldindata.org/grapher/cumulative-excess-deaths-covid?country=FIN~NOR~DNK  


Kesäkuu 2022 - 4 | Nina Kristiina Honkanen

Hyviä uutisia Virosta 13.6.2022! Oikeus on todennut kaikki koronatoimet laittomiksi!

Oikeus on määrännyt valtion maksamaan kaikki kantajien, lähes 60 ihmistä, yli 70000 euron oikeudenkäyntikulut. Katso tarkempi selostus Posi TV:n uutislähetyksestä, jakso 36: https://positv.fi/videot/uutiset-jakso-36/   


Kesäkuu 2022 - 3 | Nina Kristiina Honkanen

Tekevätkö rokotteet meistä terveempiä?

Jos olet englannin kielen taitoinen, katso tämä video ennen kuin päätät ottaa mitään rokotteita tai annat rokotuttaa alaikäiset lapsesi! Tässä käydään läpi kolme hyvin vakuuttavaa lääkeyhtiöiden rahoituksesta riippumatonta hyvin tehtyä tieteellistä tutkimusta, joissa verrataan rokotettujen lasten ja rokottamattomien lasten terveyttä.

Video sensuroitiin YouTubesta (tietenkin) mutta on katsottavissa RUMBLESSA: https://rumble.com/v10m6o7-three-independent-studies-answer-this-question-do-vaccines-make-us-healthie.html  


Kesäkuu 2022 - 2 | Nina Kristiina Honkanen

Transhumanismi

- nyt sitä aletaan toitottaa, ja Suomi tietenkin etunenässä!

5.6.2022 | Jokainen, jonka järjenjuoksu vielä toimii normaalisti kaikesta massiivisesta mieleen vaikuttamisesta huolimatta, ymmärtää teknologisen transhumanismin perimmäisenä tarkoituksena olevan ihmismassojen täydellinen kontrolloiminen. Eli todelliset valtaapitävät kulissien takana (Herra/Rouva Globaali), heidän psykopaattiset tai narsissistiset, täynnä itseään olevat lahjonnalla rekrytoidut, tai kiristämällä mukaan saadut tai harhaanjohdetut vaikuttajat (näennäiset päättäjät, asiantuntijat ja valtamedian edustajat) tulevat jatkossa ajamaan tätä AGENDAA kaikilla yhteiskunnan aloilla, kaikissa vanhan paradigman instituutioissa ja levittämään tätä Maailman Talousfoorumin (WEF) Agenda 2030:een kuuluvaa ihmiskunnalle annettua ilosanomaa: "Et tule omistamaan mitään, mutta tulet olemaan onnellinen!".

Yhteiskunnastamme pyritään tekemään digitaalinen "äly-yhteiskunta". Laitan tämän termin lainausmerkkeihin, koska itse asiassa kyseessä on älytön, lammasmainen yhteiskunta, jossa eliitti (1%) omistaa kaiken ja kontrolloi täysin kaikkia muita (99%). Katso linkki 31.5.2022 julkaistuun uutiseen: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nokian-johtaja-ennustaa-alypuhelimien-vaihtuvan-aivan-erilaisiin-laitteisiin/8441628#gs.2hy1eg 

Haluatko sinä elää dystooppisessa totalitaarisessa yhteiskunnassa vai vapaana suvereenina yksilönä, joka voi vapaasti liittyä yhteen muiden vapaiden suvereenien yksilöiden kanssa, jolloin voimme yhdessä luoda todellista positiivista tulevaisuutta meille kaikille!?!

Samalla tavalla kuin ns. koronarokotuksilla eli geenimuunneltua organismia sisältävillä (GMO) injektioilla ei ole mitään tekemistä terveytemme kanssa, ei ihmisen biologian yhdistämisellä tekoälyyn ole mitään tekemistä ihmisen kehityksen kanssa!

Todellinen kasvaminen ja kehittyminen ihmisenä tapahtuu TIETOISUUTEMME kehityksen kautta. 


Kesäkuu 2022 - 1 | Nina Kristiina Honkanen

1.6.2022 Posi TV aloitti TV-lähetykset kanavapaikalla 27!

Ensimmäinen TV-uutislähetys oli jakso 34. Posi TV Uutiset lähetetään kerran viikossa klo 16-17 ja uusitaan joka päivä samaan aikaan. Posi TV tarjoaa tietoa, jota valtamedia ei halua meille kansalaisille kertoa. Kaikki jaksot ovat katsottavissa: https://www.positv.fi  


Sivun alkuun: