Suuri Koronavirusplandemia

Tässä osiossa esittelen Tie-Totuus-Elämä Vlogini plandemiaan eli suunniteltuun pandemiaan (engl. plandemic = planned pandemic) liittyviä videoita. Lisäksi täältä löytyy linkkejä muihinkin aiheeseen liittyviin videoihin.


Tuleeko sinullekin joskus absurdi epätodellinen olo, kun kuuntelet valtamediaa? Älä ole huolissasi, kyseessä on normaali ilmiö silloin, kun meille valehdellaan, silloin, kun joudumme itsekkään, vain omaa agendaansa ajavan auktoriteetin asemassa olevan tahon tahdon alle. Tahon, jonka propagandan levittäjänä valtamedia toimii. Kyseessä on samankaltainen ilmiö, kuin jos olisimme naimisissa narssistisen ihmisen kanssa, joka kokee oikeudekseen asettaa itsensä meidän yläpuolellemme ja käyttää meitä hyväkseen vain omiin tarkoituksiinsa. Se on absurdi maailma. Absurdi on latinaksi absurdus (epäsointuinen, sorahteleva). Se tarkoittaa järjetöntä, järjenvastaista, mahdotonta tai mieletöntä.

Tuleeko sinulle ahdistava olo, kun kuulet valtavirrasta poikkeavaa riippumatonta tietoa, etkä tiedä ketä uskoa? Mitä luultavimmin teet silloin niin kuin ympärilläsi olevat ihmisetkin, eli seuraat valtavirtaa. Tämä johtuu siitä, että kuuluminen joukkoon on helpompaa, kuin ajatella ja toimia itsenäisesti ja altistaa itsensä toisten ihmisten paheksunnalle tai jopa hylkäämiselle.

Ihmiset, jotka altistavat itsensä nyt tuttavien, ystävien tai läheistensä paheksunnalle tai hylkäämiselle, julkiselle mustamaalaamiselle ja vihapuheelle, tai työpaikkansa menettämiselle sen vuoksi, että uskaltavat ilmaista valtavirrasta eriäviä ajatuksiaan ja sanoa "EI!" niin näille GMO-"rokotteille" kuin koronapasseillekin, ovat rohkeita! He eivät saa kunniaa, mammonaa eivätkä palkintoja, niin kuin virallista valheellista propagandaa suoltavat "asiantuntijat", vaan ovat vaarassa menettää kaiken.

Muistakaa tämä, kun seuraavan kerran mietitte ketä uskoa.


Maailman Terveysjärjestön (WHO) häpeälista "rokotuksista" saatuun suojaan liittyen 2021: 

Toukok. -> 95% suoja, kesäk. -> 70% suoja, heinäk. -> 50% suoja, elok. -> ei suojaa, mutta vähentää leviämistä, syysk. -> ei vähennä leviämistä, mutta vähentää sairauden vakavuutta, lokak. -> ei vähennä vakavuutta, mutta vähentää sairaalaan joutumista, marrask. -> ei vähennä sairaalaan joutumista, mutta et tule kuolemaan

jouluk. -> kuolet, mutta pääset taivaaseen ...


"Jos asioita voi kyseenalaistaa, puhumme  TIETEESTÄ. Jos asioita ei voi kyseenalaistaa, puhumme  PROPAGANDASTA."

- Tuntematon

"Kun hallituksesi tietää kaiken sinusta, puhumme tyranniasta. Kun sinä tiedät kaiken hallituksestasi, puhumme demokratiasta." 

- Christian Terhes

"TOTUUS paljastaa, VALHE pimittää."

- NinaKHonkanen


"A Sleep of Prisoners"  

"The human heart can go the lengths of God...

Dark and cold we may be, but this

Is no winter now. The frozen misery

Of centuries breaks, cracks, begins to move;

The thunder is the thunder of the floes,

The thaw, the flood, the upstart Spring.

Thank God our time is now when wrong

Comes up to face us everywhere,

Never to leave us till we take

The longest stride of soul men ever took.

Affairs are now soul size.

The enterprise is exploration into God.

Where are you making for? It takes

So many thousand years to wake...

But will you wake, for pity's sake?"

- Christopher Fry (1951)