”Rokote täytyy ottaa toisten suojelemiseksi” -mantra paljastuikin valheeksi

15.10.2022

Videon on suomentanut Suomen Rapsodia-tiimi. Oma suomennokseni myös alla tekstinä ja pdf-tiedostona. Rob Roos, hollantilainen  MEPPI paljastaa: Euroopan Parlamentin COVID-käsittelyssä Pfizerin johtaja myöntää: rokotetta ei koskaan testattu sen suhteen, estääkö se virustartuntoja. "Ota rokote toisten hyväksi" oli aina valhe. Maailman tulee tietää. Jaa tätä videota kaikkialle!


MEP Rob Roosin video 11.10.2022 (suomennos Nina Kristiina Honkanen)

Uutinen: Rokotetta ei ole tutkittu sen suhteen, estääkö se tartuntoja

"Jos et ota rokotetta, olet anti-sosiaalinen! Näin sanoivat Hollannin pääministeri ja terveysministeri. Et ota rokotetta vain itsesi vuoksi, vaan myös muiden ihmisten vuoksi - teet sen koko yhteiskunnan hyväksi. Näin he sanoivat. Tänään tästä tuli täydellistä potaskaa. Euroopan Parlamentin COVID-käsittelyssä yksi Pfizerin johtajista myönsi minulle: rokotusten alkaessa rokotusta ei koskaan oltu tutkittu sen suhteen, estääkö se virustartuntoja. Tämä poistaa koko oikeudellisen perustan COVID-passilta. COVID-passilta, joka johti valtavaan institutionaaliseen diskriminaatioon, kun ihmisiltä estettiin pääsy tärkeisiin yhteiskunnallisiin toimintoihin. Tämä on mielestäni shokeeraavaa - jopa rikollista. Katsokaa mielellään video loppuun saakka."

Klippi COVID-käsittelystä:

Rob Roos: "Mutta teille, neiti Small, minulla on seuraava lyhyt kysymys, johon haluaisin selvän vastauksen. Ja puhun englanniksi, jotta ei tule väärinymmärryksiä. Oliko Pfizerin rokotetta tutkittu sen suhteen, estääkö se virustartuntoja, ennen kuin sitä alettiin myydä? Jos ei, sanokaa se selvästi. Jos kyllä, oletteko halukkaita jakamaan tiedot tämän komitean kanssa? Ja haluan todellakin suoran vastauksen, kyllä vai ei. Odotan sitä. Kiitos oikein paljon."

Janine Small (Pfizerin kansainvälisten kehittyneiden markkinoiden presidentti): "Mitä tulee kysymykseen, tiesimmekö me, estääkö se virustartuntoja ennen kuin se tuli myyntiin, ei, haha. Nämä, mmm, tiedättehän, meidän täytyi todella toimia tieteen vauhdilla(?) ymmärtääksemme todella mitä tapahtuu markkinoilla."

Takaisin Rob Roosin videoon:

"Tämä on skandaali. Miljoonat ihmiset maailmanlaajuisesti kokivat tulleensa pakotetuiksi ottamaan rokotteen myytin vuoksi, joka sanoo: "teet tämän muiden hyväksi". Kyseessä olikin halpa valhe. Tämä asia tulee paljastaa. Jakakaa tätä videota edelleen."

Sama teksti pdf-tiedostona:

Kääntäjän huomio: Janet Small käyttää sanoja "stopping immunization", minkä Rapsodia-tiimi on kääntänyt "tartunnan pysäyttäminen" ja jonka itse käänsin aluksi "estää immunisaatio". Muutin tämän sittemmin sanoiksi "estää virustartuntoja"... Itse asiassa "stopping immunization" kuullostaa tosi oudolta, enkä tiedä, mitä Janet Small sillä tarkoittaa tässä yhteydessä. Tri John Cambell, jonka video asiasta on alla, on britti, eikä hän reagoinut tähän kohtaan, joten voisi olettaa, että käännöksemme on ok(?).


Mark Steyn interviews Rob Roos on Oct 11th, 2022 about European Union Covid Committee´s questioning Pfizer´s director:

Tri John Cambell´s video about this scandal: