Mitä maailmalla on menossa NYT

Tähän osioon siirrän ajoittain Tie-Totuus-Elämä Vlogini etusivulla olleita ajankohtaisia kirjoituksia tai aiheita. 


Kesäkuu 2022 - 6 | Nina Kristiina Honkanen

Pfizer vääristeli lapsilla tehdyn kliinisen tutkimuksensa tuloksia!

- ja käytti näitä vääristeltyjä tuloksia saadakseen FDA:n myöntämään hätäkäyttöluvan.

Katso tämä 17.6.2022 Rumblessa julkaistu englanninkielinen video, jossa tri Clare Craig paljastaa Pfizerin rikollisen toiminnan: https://rumble.com/v18s66i-bombshell-dr.-clare-craig-exposes-how-pfizer-twisted-their-clinical-trial-d.html  


Kesäkuu 2022 - 5 | Nina Kristiina Honkanen

SUOMESSA kuoli Tilastokeskuksen mukaan alkuvuonna enemmän ihmisiä kuin vuosiin! 

Katso Helsingin sanomien artikkeli 21.6.2022: https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008898394.html 

Miksi kukaan valtamedian edustaja tai todellinen tutkija ei tutki perusteellisesti, miten geenimuunneltua organismia sisältävät injektiot eli ns. koronarokotteet ja varsinkin tehosteinjektiot ovat vaikuttaneet kokonaiskuolleisuuteen?

Katso tämä linkki, jossa kuolleisuuskäyrät alkavat jyrkästi nousta samoihin aikoihin, kun koronaboostereita alettiin piikittää: https://ourworldindata.org/grapher/cumulative-excess-deaths-covid?country=FIN~NOR~DNK 


Kesäkuu 2022 - 4 | Nina Kristiina Honkanen

Hyviä uutisia Virosta 13.6.2022! Oikeus on todennut kaikki koronatoimet laittomiksi!

Oikeus on määrännyt valtion maksamaan kaikki kantajien, lähes 60 ihmistä, yli 70000 euron oikeudenkäyntikulut. Katso tarkempi selostus Posi TV:n uutislähetyksestä, jakso 36: https://positv.fi/videot/uutiset-jakso-36/  


Kesäkuu 2022 - 3 | Nina Kristiina Honkanen

Tekevätkö rokotteet meistä terveempiä?

Video sensuroitiin YouTubesta (tietenkin) mutta on katsottavissa RUMBLESSA: 

Jos olet englanninkielen taitoinen, katso tämä video ennen kuin päätät ottaa mitään rokotteita tai annat rokotuttaa alaikäiset lapsesi! Tässä käydään läpi kolme hyvin vakuuttavaa lääkeyhtiöiden rahoituksesta riippumatonta hyvin tehtyä tieteellistä tutkimusta, joissa verrataan rokotettujen lasten ja rokottamattomien lasten terveyttä.


Kesäkuu 2022 - 2 | Nina Kristiina Honkanen

Transhumanismi

- nyt sitä aletaan toitottaa, ja Suomi tietenkin etunenässä!

5.6.2022 | Jokainen, jonka järjenjuoksu vielä toimii normaalisti kaikesta massiivisesta mieleen vaikuttamisesta huolimatta, ymmärtää teknologisen transhumanismin perimmäisenä tarkoituksena olevan ihmismassojen täydellinen kontrolloiminen. Eli todelliset valtaapitävät kulissien takana (Herra/Rouva Globaali), heidän psykopaattiset tai narsissistiset, täynnä itseään olevat lahjonnalla rekrytoidut, tai kiristämällä mukaan saadut tai harhaanjohdetut vaikuttajat (näennäiset päättäjät, asiantuntijat ja valtamedian edustajat) tulevat jatkossa ajamaan tätä AGENDAA kaikilla yhteiskunnan aloilla, kaikissa vanhan paradigman instituutioissa ja levittämään tätä Maailman Talousfoorumin (WEF) Agenda 2030:een kuuluvaa ihmiskunnalle annettua ilosanomaa: "Et tule omistamaan mitään, mutta tulet olemaan onnellinen!".

Yhteiskunnastamme pyritään tekemään digitaalinen "äly-yhteiskunta". Laitan tämän termin lainausmerkkeihin, koska itse asiassa kyseessä on älytön, lammasmainen yhteiskunta, jossa eliitti (1%) omistaa kaiken ja kontrolloi täysin kaikkia muita (99%). Katso linkki 31.5.2022 julkaistuun uutiseen: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nokian-johtaja-ennustaa-alypuhelimien-vaihtuvan-aivan-erilaisiin-laitteisiin/8441628#gs.2hy1eg 

Haluatko sinä elää dystooppisessa totalitaarisessa yhteiskunnassa vai vapaana suvereenina yksilönä, joka voi vapaasti liittyä yhteen muiden vapaiden suvereenien yksilöiden kanssa, jolloin voimme yhdessä luoda todellista positiivista tulevaisuutta meille kaikille!?!

Samalla tavalla kuin ns. koronarokotuksilla eli geenimuunneltua organismia sisältävillä (GMO) injektioilla ei ole mitään tekemistä terveytemme kanssa, ei ihmisen biologian yhdistämisellä tekoälyyn ole mitään tekemistä ihmisen kehityksen kanssa!

Todellinen kasvaminen ja kehittyminen ihmisenä tapahtuu TIETOISUUTEMME kehityksen kautta. 


Kesäkuu 2022 - 1 | Nina Kristiina Honkanen

1.6.2022 Posi TV aloitti TV-lähetykset kanavapaikalla 27! 

Ensimmäinen TV-uutislähetys oli jakso 34. Posi TV Uutiset lähetetään kerran viikossa klo 16-17 ja uusitaan joka päivä samaan aikaan. Posi TV tarjoaa tietoa, jota valtamedia ei halua meille kansalaisille kertoa. Kaikki jaksot ovat katsottavissa:   


Toukokuu 2022 - 3 | Nina Kristiina Honkanen

Absurdi tarina Suomen rajalta 

27.5.2022 | Todiste viranomaisten ja päättävien tahojen hölmöilyistä ja epäjohdonmukaisuuksista: Kollega palasi hiljattain kotimaahan työmatkalta. Hänellä oli yli 39 asteen kuume ja muitakin oireita ja hän pyysi päästä koronatestiin. Mitä tapahtui? Eivät suostuneet ottamaan testiä!

Kollegan suusta: "Kerrataan vielä: Ensin kaikki oireettomatkin pakotetaan sakon uhalla testiin, ja nyt ei suostuta testaamaan edes kuumepotilasta. Tässähän myönnetään ihan suoraan että aiemmat käytännöt ovat olleet tarpeettomia ja vääriä." 


Toukokuu 2022 - 2 | Nina Kristiina Honkanen

Vuonna 2021 simuloitiin tarkoituksellisesti levitetty apinarokkopandemia!

Maaliskuussa 2021 järjestetyssä konferenssissa (Munich Security Conference) Nuclear Threat Initiative (NTI) toteutti simulaation, jossa apinarokkoa levitettäisiin maailmalle tarkoituksellisesti toukokuun puolivälissä 2022. Siinä kuvattiin myös, että apinarokkopandemian riskistä varoitettaisiin kansainvälisesti 5. kesäkuuta 2022

Nuclear Threat Initiativen esittelemä malli apinarokkopandemian etenemisestä vuonna 2022 

NTI:n simulaatiossa korostettiin, kuinka koronaviruspandemiasta tutut sulkutoimet johtaisivat parempaan lopputulokseen. Konferenssiin osallistui mm. lääkeyhtiö Merckin ja Johnson & Johnsonin, WHO:n, eri maiden terveysviranomaisten, The John Hopkins Center for Health Securityn, Bill & Melinda Gates Foundationin sekä Wellcome Trustin edustajia.

Vastaavalla tavalla vain muutamaa kuukautta ennen covid-19-pandemiaa (18.10.2019) harjoiteltiin koronaviruspandemian hallintaa. Harjoituksen toteuttajina oli samoja tahoja kuin apinarokkopandemian harjoituksessa: The John Hopkins Center for Health Security, Bill & Melinda Gates Foundation sekä Maailman talousfoorumi (World Economic Forum).

*Lue koko artikkeli MKR:n sivuilta: https://mkrsuomi.fi/apinarokko-onko-syyta-huoleen/ 

*Linkki NTI:n artikkeliin simulaatiosta: https://www.nti.org/wp-content/uploads/2021/11/NTI_Paper_BIO-TTX_Final.pdf 

*Tamara Tuuminen puhuu Apinarokosta Mikko Kemppen haastattelussa 26.5.2022: https://rumble.com/v167en7-apinarokko-mist-on-kyse-tamara-tuuminen-130.html 


Toukokuu 2022 - 1 | Nina Kristiina Honkanen

MAAILMAN TERVEYSJÄRJESTÖ YRITTI VALLANKAAPPAUSTA 

22. - 28.5 2022! Mutta ei onnistunut ainakaan vielä!

Tämä seuraava dokumentti on oma vapaa käännökseni sivustolta https://jamesroguski.substack.com/p/wake-up-and-smell-the-burning-of?s=r.

1. Suurin osa ihmisistä ei ole koskaan kuullutkaan Kansainvälisestä Terveyssäännöstöstä (International Health Regulations, IHR). Yhdysvallat suostui näihin säännöksiin vuonna 2005. IHR syrjäyttää ja korvaa Yhdysvaltain perustuslain.

2. 18.1.2022 Yhdysvallat mukautui useisiin IHR:n muutoksiin, jotka kaikki palvelevat sitä päämäärää, että Yhdysvallat antaa enenevästi pois suvereenisuuttaan ja sallii WHO:n rajoittaa kansalaistensa terveyteen liittyviä oikeuksia ja vapauksia.

*3. 75. Maailman Terveyskokous pidetään Genevessä, Sveitsissä 22. - 28.5. 2022. Kokouksessa äänestetään muutoksista Kansainväliseen terveyssäännöstöön (IHR). Ne mitä todennäköisimmin hyväksytään ja säädetään kansaiväliseksi laiksi, jos "me kansalaiset" emme nouse vastustamaan tätä suvereniteettiämme vastaan tehtyä hyökkäystä.

4. Näiden Kansainvälisen terveyssäännöstön (IHR) muutosten hyväksymiseen ei tarvita kahtakolmasosaa Yhdysvaltain Senaatista. Olemme jo suostuneet noudattamaan IHR:ää kuulumalla Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) ja Maailman Terveysjärjestön (WHO) jäsenvaltioihin. Olemme jo antaneet pois osan suvereenisuuttamme. Nämä muutokset on muotoiltu hämmentämään jäsenvaltioita antamaan pois vieläkin enemmän suvereenisuudestaan.

5. Näiden IHR:ään ehdotettujen muutosten lisäksi WHO on myös asettanut Hallitustenvälisen Neuvotteluryhmän (Intergovernmental Negotiating Body, INB), joka on aktiivisesti neuvottelemassa kansainvälisestä "Sopimuksesta Pandemian ennaltaehkäisystä, valmiudesta ja vastatoimista" (Treaty on Pandemic Prevention, Preparedness and Response). Tämä "Pandemia Sopimus" on erillinen lisäys yllä mainittuihin ehdotettuihin IHR:n muutoksiin. Katso suomenkielinen Eurooppa Neuvoston dokumentti: https://www.consilium.europa.eu/fi/policies/coronavirus/pandemic-treaty/ 

6. "Pandemia Sopimusta" ei vielä ole olemassa. Sitä luonnostellaan ja siitä neuvotellaan juuri nyt. Keskustelut koskien "Pandemia Sopimusta" ovat tärkeitä, mutta ne ovat myös osa monimutkaista harhautusta, jolla hämmennetään ihmisiä ja saadaan heidät ummistamaan silmänsä siltä, mikä on välittömämpi huolenaihe, nimittäin muutokset Kansainväliseen Terveyssäännöstöön (IHR), jota Hallitustenvälinen Neuvotteluryhmä (INB) käsittelee 22. - 28.5.2022.

7. NYT on aika sanoa mielipiteensä ja nousta puolustamaan oikeuksiaan.

#DontYouDare #StopTheIHR #WeAreSovereign     DontYouDare.INFO

*kohta 3: Ilmeisesti ihmisten reagoinnilla on ollut merkitystä, sillä muutoksia ei hyväksytty! 

"WHO on pakotettu nöyryyttävään perääntymiseen": https://www.onenation.org.au/who-forced-into-humiliating-backdown 

Tässä alla on linkki dokumenttiin, jossa on lista valtioista, jotka ovat ilmoittaneet puoltavansa muutoksia Kansainväliseen Terveyssäännöstöön - siis muutoksia, jotka vievät valtioilta niiden itsemääräämisoikeuden terveysasioissaan! Mukana listassa on Euroopan Unionin jäsenvaltiot. Tarkoittaako tämä sitä, että Suomi muiden mukana puoltaa tällaista globalistista "Yksi maailmanhallinto" -politiikkaa?

https://geneva.usmission.gov/2022/01/26/strengthening-who-preparedness-for-and-response-to-health-emergencies/  

Katso  myös kollegan Rauli Mäkelän tärkeä haastattelu: WHO:n pandemia sopimus - kannattaako Suomen allekirjoittaa?


Huhtikuu 2022 - 2 |  Nina Kristiina Honkanen

"Herra/Rouva Globaalin"harjoituksia?

8.4.2022 menit Nordean nettipankkiin. Hait säästötilisi saldotiedot ja mitä huomasitkaan? Siellä oli 0,00 euroa! Hieraisit silmiäsi epäuskoisena. Viesti "kyseessä on tilapäinen häiriö" ei vakuuta sinua. TokenTuben videopalveluun yrittäessäsi, esiin ponnahtaa virhekoodi 404 tai naamioituneen hakkerin liikkuva animaatio tekstillä, "Ei, meitä ei ole hakkeroitu". Hieraiset silmiäsi epäuskoisena - teksti ei vakuuta sinua. Tämä riippumaton kotimaisin voimin ylläpidetty sivusto on aikaisemminkin sensuroitu - kaadettu kokonaan ...

"Lieneekö "Herra/Rouva Globaalin" harjoituksia", mietit ...

Oli miten oli, nämä ovat ainakin hälytysmerkkejä ja muistutuksia meille kaikille siitä, miten haavoittuvaisia meistä tulee, jos suostumme yhteiskuntamme ja itsemme kokonaisvaltaiseen digitalisointiin.

-- TokenTubea huolletaan, kuulin myöhemmin - vakuuttaa minut ... (toki myöhemmin ilmeni, että sivusto joutui joidenkin vaikeuksien vuoksi tauolle).

-- Säästöt palasivat nettipankin ruudulle. Huhuja liikkuu, että Venäjä olisi Nordean digitaalisten häiriöiden takana - ei vakuuta minua - jos valtamedia toitottaa jotakin asiaa päivästä toiseen, on todennäköisyys suuri, että "Herra/Rouva Globaalin" propagandaa siellä jauhetaan ...


Huhtikuu 2022 - 1 | Nina Kristiina Honkanen

MEILLÄ KAIKILLA ON OIKEUS TIETÄÄ MUTTA

AMMATTILAISILLE SE ON JOPA VELVOLLISUUS!

Jos kuulut julkishallinnon päättäjiin tai asiantuntijoihin (eduskunta-hallitus-presidentti, tuomioistuimet, ministeriöt, valtion virastot ja laitokset, valtion aluehallintovirastot, valtion elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, valtion paikallishallinnon laitokset, kunnallishallinto, kunnalliset peruspalveluita järjestävät ja tarjoavat tahot) tai itsehallinnon piiriin kuuluvien laitosten päättäjiin tai asiantuntijoihin (uskonnolliset yhteisöt, saamelaiskäräjät ja yliopistot/korkeakoulut), tai elinkeinoelämän päättäjiin tai asiantuntijoihin (keskeiset tuotannon -, teollisuuden - ja palveluiden alat, kuten esim. vesi-elintarvike-energia-teknologia-tietoliikenne-lääketeollisuus-media jne.), sinulla on velvollisuus tietää eli ottaa selvää, mitä maailmassa oikeasti tapahtuu sillä sinä olet valta-asemassa muihin ihmisiin nähden.

Sinä olet vaikuttaja; sinä vaikutat tavallista enemmän lähimmäistesi turvallisuuden tai turvattomuuden kokemukseen, elinoloihin, terveyteen tai sairauteen, hyvin- tai pahoinvointiin. 

Sinulla on velvollisuus seurata varsinkin oman alasi, mutta myös muun yhteiskunnallisen elämän ajankohtaista tietovirtaa muualtakin kuin valtavirrasta.

Sinulla on velvollisuus kyseenalaistaa vallitsevat uskomukset ja käytännöt, kun huomaat, "ettei keisarilla ole vaatteita" - että tietoa pimitetään, sensuroidaan ja vääristellään tai että kerrotaan suoranaisia valheita tai että aiheutetaan enemmän vahinkoa kuin tehdään hyvää.

Ei ole helppoa kyseenalaistaa valtarakenteita, joista on itse osanen. Sinut, niin kuin kaikki muutkin, on taitavasti valmisteltu ja pikkuhiljaa rakenteisiin kiinni nakutettu (engl. groomed). Jos rupeat liikehtimään, rakenteiden liitokset alkaisivat repeillä eikä sitä sallita! Sinut yritetään joko paukuttaa entistä tiukemmin kiinni tai revitään kokonaan irti ja korvataan uudella taitavasti valmistellulla ja nakutetulla osasella, ellet itse valitse irrottautua. Tai ehkäpä et vielä paljon liikehdikään vaan keräät rohkeutta? Mietit mistä saisit elantosi, jos et olisikaan enää osanen vallitsevissa valtarakenteissa?

Tässä kohdassa me nyt olemme. Valinnan edessä: Paradigman muutoksessa.

Ihmiskunnan digitalisaatioprojekti on ollut menossa jo kauan, mutta tämä koronakriisi, tämä "Suuri Koronavirusplandemia", on tehnyt sen meille selvääkin selvemmäksi. Valtavalla lumivyöryllä on lähes kaikki yhteiskunnan toiminnot jo muunnettu digitaalisiksi, lähes kaikki palvelut on mukautettu palvelemaan "Herra/Rouva Globaalia". Ja WHO, yhteistyössä Euroopan Unionin kanssa, on jo pitkällä globaalin rokotuspassin eli digitaalisen tunnistepassin lanseeraamisessa kaikille kansoille. Katso Eurooppa-neuvoston sivuilta "Kansainvälinen yleissopimus pandemioiden ehkäisemisestä ja niihin varautumisesta":

https://www.consilium.europa.eu/fi/policies/coronavirus/pandemic-treaty/ 

https://www.consilium.europa.eu/fi/press/press-releases/2022/03/03/council-gives-green-light-to-start-negotiations-on-international-pandemic-treaty/ 

Älkää olko sinisilmäisiä. Olemme antamassa kansallisen, itsenäisen päätäntävaltamme tärkeissä asioissa tahoille, joita rahoittavat Bill ja Melinda Gates Foundation ja Rockefeller Foundation ... jotka toimivat "Herra/Rouva Globaalin" käsikassaroina ...

Viimeisten kahden vuoden aikana on Suomessakin tehty jo useita lakimuutoksia, ja tässä on taas yksi, jonka avulla valmistaudutaan sulauttamaan kansallinen etu "Herra/Rouva Globaalin" käskyvaltaan: "Digitaalista henkilöllisyyttä koskevan lainsäädännön valmistelu": https://vm.fi/hanke?tunnus=VM092:00/2021

Kansalaisilla oli 8.4.2022 saakka aikaa ilmaista mielipiteensä asiasta lausuntopalvelussa: https://www.lausuntopalvelu.fi/FI/Proposal/Participation?proposalId=84718182-2704-47c4-8141-90802dcbd22d 

Tässä Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärityhmän kollegoiden Rauli Mäkelän ja Sylvi Silvennoinen-Kassisen laatima lausunto: https://pelastetaansuomenlapset.fi/laakarit-aktiivisina-ihmisoikeuksien-puolesta-digitaalinen-henkilollisyys-hanke-kaatunee-ylitsepaasemattomiin-ongelmakohtiin/ 

Jos tunnet voimattomuutta tämän valtavan, kaikille yhteiskunnan aloille ulottuvan vanhan paradigman rakennelman edessä, on se täysin ymmärrettävää. Tunnustakaamme, että tunnemme ainakin rippeitä sen aiheuttamasta kollektiivisesta traumataakasta. Mutta me olemme sisimmältä olemukseltamme jotakin aivan muuta; "Olemme tässä maailmassa, mutta emme tästä maailmasta". 


Maaliskuu 2022 - 2 | Nina Kristiina Honkanen

OLEMME SODASSA!

Kolmas maailmansota on ollut käynnissä jo runsaat kaksi vuotta. Tässä sodassa hyökkäyksen alla ja kohteena on ihmisen mieli. Pienen pieni osa, 1% ihmiskunnasta, ns. eliitti, on käynyt "sotaa" ihmiskuntaa vastaan jo vuosisatoja, kenties vuosituhansia, mutta juuri nyt, ns. tunnetun historiamme tässä kohdassa, voimme puhua kolmannesta maailmansodasta. Päämääränä ei ole enempää eikä vähempää kuin ihmisen digitalisointi eli yhdistäminen tekoälyyn, jota tarvitaan, jotta totalitaristinen keskitetysti johdettu globaali yhteiskunta voisi toteutua. 

Suomenkin hallitus on juuri tekemässä esitystä eduskunnalle työturvallisuuslain "väliaikaisesta" muuttamisesta. Koronaa tekosyynä käyttäen halutaan pikkuhiljaa laajentaa koronapassi-rokotuspassi digitaaliseksi tunnistepassiksi. Me kansalaiset voimme vielä muutaman päivän ajan (31.3.2022 saakka) ilmaista mielipiteemme tästä lakimuutoksesta.

Katso Sosiaali- ja Terveysministeriön lausuntopyyntö: "Niin sanottua työelämän koronapassia tai vastaavaa vaihtoehtoa koskevan lainsäädännön valmistelua varten asetetun työryhmän esitys":

https://www.lausuntopalvelu.fi/FI/Proposal/Participation?proposalId=8cccc7eb-2bee-48c8-b5af-cd8dc67a6d56&fbclid=IwAR3Cn3VD5muMRZKCfZOAflqcC8APb1jHSdRjE1mLjT8pfmEfi36BF_La_Nc 

Katso Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmän lausunto: "Lausuntomme työturvallisuuslain väliaikaisesta muuttamisesta": https://pelastetaansuomenlapset.fi/laakareiden-lausunto-tyoelaman-koronapassi-roskiin/ 

Tässä erään hyvän ystäväni listaamia sodan tunnusmerkkejä: sosiaaliset, poliittiset ja taloudelliset muutokset, hintojen nousu (varsinkin energia), materiaalipula, inflaatio, osakemarkkinoiden heilahtelut, suurtyöttömyys, kuolonuhrit ja vammautumiset, propaganda, jota käytetään uhka- ja viholliskuvien rakentamiseen ja vastakkainasettelun ja pelon lietsontaan ("me vastaan te"), lakimuutokset, sensuuri, jota käytetään hallintaan ja kontrolliin, sulkutilat, rajakontrollit, korruptio, vapauksien ja oikeuksien rajoittaminen, jne.

Oletko sinä jo tiedostanut ja ymmärtänyt, että me kaikki olemme maailmanlaajuisessa sodassa, ja että keho-mieli-sielu - kokonaisuutesi, henkesi, vapautesi ja omaisuutesi ovat uhattuina? Kaikkien katseet ovat nyt Venäjän ja Ukrainan selkkauksessa ... joka on kuitenkin vain pieni osa tätä suurempaa kokonaisuutta ...

Rukoilkaamme siis lähimmäisiemme puolesta niin Ukrainassa, Venäjällä kuin koko maailmassa! Rukouksemme, myötätuntomme ja rakkautemme on ensiarvoisen tärkeää!


Maaliskuu 2022 - 1 | Nina Kristiina Honkanen

Se, jolla on korvat kuulkoon ja se, jolla on silmät nähköön

Olemme uuden paradigman äärellä. Vanhat ajatus- ja yhteiskuntarakennelmat ovat luhistumassa! Selkeämmin kuin koskaan on NYT nähtävissä kuinka taistelu ihmisen tietoisuudesta kulminoituu suunnitelmaan digitaalisesta tunnistepassista, joka täytyy vuoden 2022 aikana saada kaikille kansoille. Tässä alla esittelen kollegani Sylvi Silvennoinen-Kassisen laatiman hienon yhteenvedon tästä asiasta:

"Koronan takana on valtava yhteiskunnallinen, taloudellinen ja poliittinen hanke: Kansalaisten tulee tietää, että digitaalinen rokotuspassi johtaa DIGITAL-IDENTITY tunnukseen.

1) Maailman terveysjärjestö (WHO) on nyt esittänyt hallituksille mallin, jonka mukaan maailmanlaajuinen digitaalinen rokotuspassi otetaan käyttöön. Hankkeen rahoittavat Bill and Melinda Gates Foundation ja the Rockefeller Foundation. Samat tahot rahoittavat WHO:ta.

https://libertygalaxy.com/rockefeller-globalism-using-health/  (WHO rahoitus)
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24412372/  (WHO rahoitus)

Rokotuspassi on tarkoitus ottaa käyttöön kouluissa, työpaikoilla, kansainvälisillä matkoilla ja se jäljittää ihmisen kontaktit muihin: https://www.eutimes.net/2021/09/who-releases-plan-for-global-digital-vaccine-passports-funded-by-bill-gates-rockefeller-foundation/  (WHO ohjeet)

2) Muistetaanpas, että EU:n poliittinen päämäärä on saada digitaalinen rokotuspassi kaikille v. 2022:

https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf  (EU)

3) Maailman talousfoorumissa (WEF) suunniteltiin jo v. 2018, että koronapandemiaa tullaan käyttämään välineenä maailman digitalisoimiseksi. Rokotuspassiin eli DIGITAL-IDENTITY tunnukseen tullaan liittämään kaikki toiminnot: terveydenhoito, finanssit, ruokatalous, matkustaminen ja liikkuminen, kaupankäynti, sosiaaliset alustat, hallitusten sähköiset toiminnot, telekommunikaatio ja kaupunkien monitorointi.

https://swprs.org/the-wef-and-the-pandemic/  (WEF)

4) Valvonnan kruunaa Googlen patentti: https://patents.google.com/patent/US20210082583A1/en  (Google - voit valita googlekäännöksen suomeksi!)

Ihmisen liikkumista ja hänen tapaamiaan ihmisiä seurataan (kohdat 0072, 0073, 0386-0389, 0379). Myös ihmisten käyttäytymistä seurataan (0382). Ihmiseltä voidaan evätä lupa päästä erilaisiin paikkoihin (0308). Ihmisten terveystiedot (0375, 0376, 0074) sekä ammatti (0075) kuuluvat valvontaan. Tietoa kerätään laajasti: GPS puhelimessa, videokamerat, valvontakamerat, sosiaalinen media, digitaalinen aktiviteetti, maksu- ja luottokorttien käyttö, IP -osoitteiden käyttö sekä antennit (0373), kamerat, tukiasemat, hallituksen antama tieto, väestörekisteri, sähköiset sairauskertomukset ja optiset menetelmät (0384). Rokotuspassiin voidaan liittää maan hallituksen määräämä rokotuspakko (0378), jotta rokotuspassi pidetään voimassa toistuvin rokoteinjektioin. Tietojen salaukset voidaan purkaa (0403). Yksilö voidaan jäljittää hänen yksilöllisellä digitaalisella tunnisteellaan (0419). 

Googlen patentti mahdollistaa siis ihmisten täydellisen valvonnan tartuntatautiuhkaa tekosyynä käyttäen. WHO voi julistaa pandemian joka vuosi, koska yhteiskunnassa kiertää viruksia jatkuvasti. 

Digitaalista identiteettiä ajaa voimalla kolme megakorporaatiota, Vanguard Group, Blackrock ja State Street Corporation. Niillä on lännessä täydellinen tuotanto- ja omistusmonopoli. Niiden omistajia ovat muutamat tunnetut megarikkaat perheet. Samat tahot omistavat myös Googlen ja rahoittavat WHO:ta. Siellä internetissä kaikki on yhteydessä kaikkeen eikä sitä valvo kukaan.

Muistetaan vielä, että Lännen pääomistajat (2021) ovat Musk, Bezos, Arnault, Gates, Zuckerberger, Buffett, Ellison, Page ja Birn. Hyvin pärjäävät myös DuPont, Rockefeller, Bush, Soros ja Morgan. Heillä on jo kaikki materiaalinen omistus. Tarjoammeko heille vielä vapaaehtoisesti oman vapautemme ja alistumme heidän valtaansa?

Ihmisten pitää saada itse valita ja sitä varten tarvitaan tieto valmisteilla olevista asioista."


Helmikuu 2022 | Nina Kristiina Honkanen

Varoitus!

Valinta on täysin sinun, mutta jos et vielä ottanut GMO-piikkiä, kerron sinulle, miksi sinun kannattaa hinnalla, millä hyvänsä olla ottamatta yhtäkään!

Olen jo omalta osaltani kertonut tällä sivustollani koko tämän "Suuri Koronavirusplandemia" -megavalheen niin totuudenmukaisesti, kuin olen pystynyt. Eikä minulla ole tähän asiaan enää paljonkaan lisättävää.

Uusia paljastuksia ja uutta todistusaineistoa tulee toki koko ajan lisää itsenäisistä, riippumattomista ja lahjomattomista lähteistä itsenäisen median välityksellä. Samoja vanhoja valheita ja epäjohdonmukaisuuksia kuin aikaisemminkin tulee toki koko ajan lisää näiltä tavalla tai toisella korruptoituneilta päättäjiltämme ja viranomaisiltamme, näiltä WHO:n, YK:n, EU:n ja WEF:n "sätkynukeilta", joiden sanomaa täysin korruptoitunut valtamediamme on jauhanut päivästä toiseen jo yli kahden vuoden ajan. Mutta, kuten jo sanoinkin, tästä aiheesta olen puhunut jo tarpeeksi.

Kaikista tärkein asia on saattanut jäädä sanomatta, tai en ole painottanut sitä tarpeeksi, tai se on hukkunut tähän massiiviseen informaatiotulvaan. Haluan nyt nostaa sen esille, jotta kaikille tulisi päivänselväksi, mikä on tämän "Suuren Koronavirusplandemia" - narratiivin päätarkoitus:

Ihmisen biologian yhdistäminen tekoälyyn siten, että ihminen on täysin digitalisoitu, vailla omaa tahtoa, irrallaan elävästä ikuisesta elämänliekistään, Korkeammista Koodeista, joista hänet on luotu, irrallaan tietoisuuden evoluutiostaan, vailla mitään mahdollisuutta irrottautua tästä epäinhimillisestä rakenteesta tai kentästä tai matriisista ilman Kaikkein Korkeimman Jumalan, El El Elyon, armoa.

Ottamalla vapaaehtoisesti GMO-piikin/piikkejä, otat kuin "vihkimyksen" ja vahvistat yhteyttäsi tähän langenneeseen, epäinhimilliseen rakenteeseen. Tästä matriisistahan me olemme kollektiivisesti pyrkineet irrottautumaan jo tuhansia vuosia. Tämä matriisi on täysi illuusio mutta tiedostamattoman ihmisen mielessä ainoa totuus. Monet elämän ja kuoleman syklit - karma ja alempi kohtalo - astrologia ovat vain osa tätä suurta illuusiota, josta meidän tulee vapautua. 

Minä uskon täysin Kaikkein Korkeimman Jumalan rakkauteen ja armoon.

Kaikki on lähtöisin samasta lähteestä.

Jokaisella sielulla on oma polkunsa ja elämän koulunsa.

Jokainen on jossakin kohtaa tietoisuuden evoluutiossaan.

Eli, jos jo kerkesit ottaa tämän GMO-piikki-"vihkimyksen" vahvistaen yhteyttäsi langenneeseen matriisiin, sillä on seuraamuksensa totta kai, mutta samalla jotakin hyvääkin voi päästä tapahtumaan ... sielu oppii ... ja ehkäpä ripaus Jumalallista Valoa pääsee kauttasi tuohon pimeyden ja tuhon kenttään - varsinkin, jos sinulla on uskoa edes sinapin siemenen verran!

NYT ON IHMEIDEN AIKAKAUSI. NYT ENEMMÄN KUIN KOSKAAN IHMISET YHDISTYVÄT MYÖS PYHÄN HENGEN - PYHÄN ÄIDIN - KALTAISUUDEN KENTTÄÄN, JA PYHÄN HENGEN LAHJAT TULLAAN VUODATTAMAAN KAIKKIEN IHMISTEN YLLE. 

Ja silmänräpäyksessä kaikki voi muuttua!

Nyt on aika valita totuus ja pysyä siinä vakaasti! Nyt on aika valita rakkaus ja pysyä siinä vakaasti! Nyt on aika uskoa, että Meidän Taivaallinen Isämme on kanssamme läpi kaikkien koitosten - läpi tulen ja kiven.


Tammikuu 2022 | Nina Kristiina Honkanen

Nyt on aika toimia!

Ihmiskunta on "tunnetun historiansa" suurimman haasteen äärellä.

Luuletteko te, jotka olette pakkorokotusten kannalla, että te itse saatte jatkossa pitää perus- ja ihmisoikeutenne, joita ollaan nyt toistaiseksi viemässä vain valveutuneilta, rokotuksista kieltäytyviltä kansalaisilta? 

Ettekö te ymmärrä, että kaikille, myös lapsille halutaan rokotuspassi tietyistä syistä: 1) jotta saadaan kaikki rekisteröityä rokotuspassin avulla, koska se on esiaste digitaaliselle tunnistepassille, jolla tullaan kontrolloimaan kaikkea: terveystietojen lisäksi myös rahoja ja maksuliikennettä, matkustusta ja liikkumista, kaikkia palveluita ja kaupankäyntiä, sosiaalista mediaa, valtion palveluita ja telekommunikaatiota, 2) jotta saadaan painostettua koko väestö ottamaan "rokote"/"rokotteita" (100% rokotekattavuus), koska ne sisältävät asioita, jotka heikentävät terveyttämme (luit oikein!) ja jotka ovat tärkeitä digitaalisen valvonna kannalta. Me olemme kovaa vauhtia menossa kohti totalitarismia ja transhumanismia! Kaikki oli jo suunniteltu, valmisteltu ja testattu aikoja sitten.

MEILLÄ EI OLE AIKAA HUKATTAVAKSI!

Me, jotka emme suostu ottamaan elimistöömme turhia, tehottomia ja terveydelle haitallisia GMO-"rokotteita" lääketieteellisistä syistä, katso https://www.ninakhvideos.com/koronafaktoja/, ja jotka sanomme "ei rokotuspassille", työskentelemme meidän kaikkien, jo "rokotteen"/"rokotteita" ottaneiden ja rokottamattomien hyväksi - koko ihmiskunnan parhaaksi. Tässä maailmantilanteessa, jossa perustuslailla, ihmisoikeuksilla ja kansainvälisillä ihmisoikeuksia varjelevilla sopimuksilla ei näytä olevan enää mitään merkitystä, ja vaikka olisimme lääkäreitä, rokoteasiantuntijoita, immunologeja, virologeja, dosentteja, professoreita tai nobelisteja, meidät sensuroidaan täysin valtamedioista, meitä mustamaalataan ja demonisoidaan ja me olemme vaarassa menettää kaiken. 

Miksi ihmeessä me kaiken menettämisen uhallakin vapaaehtoisesti haluamme herättää teidät "tietämättömyyden ja tiedostamattomuuden unessa" nukkuvat? Syy on RAKKAUS! 

Sosiaalialan ja Terveydenhoitoalan (SoTe) ammattilaset ovat nyt eturintamassa kokemassa, miltä tuntuu, kun viralliselta taholta painostetaan ottamaan tämä turha, tehoton ja terveydelle haitallinen GMO-injektio, jotta saa pitää työnsä. Tämä on pelottava tilanne. Tämä on absurdi tilanne, tässä ei ole mitään järkeä! Jokainen varmaan tahollansa pohtii kuumeisesti, mitä voisi tehdä.

Joissakin muissa maissa asiat ovat jo edenneet paljon pidemmällä kohti yleistä pakkorokotusta sillä siihen pyritään kaikissa EU:n jäsenmaissa. Suomen terveysviranomaisilla ei ole enää mitään päätäntävaltaa Suomen terveysasioista, vaan kaikki päätökset ja ohjeet tulevat WHO:sta ja EU:sta! Suomen viranomaiset ovat EU:n ja WHO:n talutusnuorassa. Tämä on tullut täysin selväksi niin THL:n (Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos) kuin Fimeankin (Lääkealan Turvallisuus- ja Kehittämiskeskus) vastauksista Pelastetaan Suomen Lapset -kampanjan lääkäriryhmän esittämiin kysymyksiin. Suomen viranomaiset ja päättäjät kieltäytyvät täysin kantamasta vastuuta toimistaan tämän ns. "koronapandemian" aikana. Heillä on, kuten muidenkin jäsenmaiden viranomaisilla ja päättäjillä, asioista oikeasti päättävien tahojen laatimat selvät ohjeet, tiekartta, tämän Koronapandemianarratiivin läpiviemiseksi hinnalla millä hyvänsä.

Rakkaat kanssaihmiset, miten kauan te aiotte työntää väistämätöntä valintaa edessänne? Jo George Orwell sanoi aikoinaan: "Moraalinen oppi tästä vaarallisesta painajaismaisesta tilanteesta on yksinkertainen. Älä anna sen tapahtua. Se on sinusta kiinni."

MILLOIN SINÄ AIOT TOIMIA?

MILLOIN SINÄ AIOT TEHDÄ AKTIIVISEN VALINNAN?

MILLOIN SINÄ AIOT ASTUA ESIIN JA SANOA: "EI - NYT RIITTÄÄ!"

MILLOIN SINÄ AIOT ASTUA ESIIN JA ANTAA KAIKKIEN TIETÄÄ, ETTET USKO VIRALLISTA KORONAVIRUSPANDEMIANARRATIIVIA?

MILLOIN SINÄ ASTUT ESIIN JA SANOT, ETTET ENÄÄ SUOSTU MIHINKÄÄN PERUSOIKEUKSIASI JA IHMISOIKEUKSIASI RAJOITTAVIIN TOIMIIN?

MILLOIN SINÄ NOUSET ESIIN ESIMERKKINÄ MUILLE?

Nämä ovat tiukkoja kysymyksiä, joita meidän kaikkien tulee vakavasti pohtia. Nyt meiltä vaaditaan rohkeutta. Nyt meiltä vaaditaan omien pelkojemme kohtaamista. Nyt meiltä vaaditaan uskoa ja luottamusta. Nyt meiltä vaaditaan selkärankaa seurata vakaasti sisäistä ohjaustamme. Me olemme sielu, joka on täällä Maaplaneetalla käymässä läpi elämän oppitunteja, joiden kautta me kasvamme tietoisuudessamme. Yksi suurimmista oppitunneista on oppia rakentavaa yhteistyötä; tiedostaa ja kokea, että yhdessä me pysymme vahvoina ja rohkeina.

Liittykäämme siis yhteen! Kannustakaamme toinen toisiamme rohkeisiin valintoihin ja tekoihin! Astukaamme esiin yhdessä! Ja olkoon Kaikista Korkein Jumala, El El Elyon, meidän kanssamme ja auttakoon ja ohjatkoon meitä läpi kaikkien koitosten.