2022 marraskuu


Marraskuu - 6 (23.11.2022) | Nina Kristiina Honkanen

Miten voi hyvällä omallatunnolla suosittaa COVID-19-piikkejä enää kenellekään, saati sitten pikkuvauvoille!?

THL on suuressa viisaudessaan päivittänyt suosituksiaan alle 12-vuotiaiden lasten koronarokotuksista. "Osa lapsista voi hyötyä rokotteesta", he sanovat. https://thl.fi/fi/-/thl-paivitti-suosituksia-alle-12-vuotiaiden-lasten-koronarokotuksista-osa-lapsista-voi-hyotya-rokotteesta?redirect=%2Ffi%2Fajankohtaista 

En vain yhä edelleenkään ymmärrä, mihin ihmeen tutkimustuloksiin perustuu se, että kaikkein heikoimmassa asemassa oleville täytyy antaa täysin hyödytön, erittäin haitallinen ja tappava injektio? THL:n mukaan "lapset, joilla on vakavalle koronataudille mahdollisesti altistava perussairaus, voivat hyötyä koronarokotusten perusrokotussarjasta".

Eivätkö he oikeasti ymmärrä, että nimenomaan näille lapsille geeni- tai vektoripohjaiset COVID-19- injektiot ovat kaikkein vaarallisimpia? Itselleni ei tulisi mieleenkään suositella kenellekään, saati sitten pikkuvauvoille, injektioita, jotka altistavat vakaville sydän- ja verisuoniston hyytymille, neurologisille oireille, immuunikadolle, hedelmättömyydelle ja jotka ovat potentiaalisesti tappavia. 


Marraskuu - 5 (16.11.2022) | Nina Kristiina Honkanen

Huomioita suomalaisista sairaanhoitopiireistä

Sairaanhoitaja pohjoisesta kertoo "katastrofaalisesta tilanteesta" sairaaloissa! Sairaaloiden osastot ovat täynnä, yksiköt ovat ylikuormitettuja. Huomioitavaa on se, että osastoilla on todella paljon 1980-luvulla syntyneitä nuoria ihmisiä sydänkohtauksen (infarkti) tai sydänlihastulehduksen (myokardiitti) vuoksi! Hyllytettyjä rokotuksesta viisaasti kieltäytyneitä sairaanhoitajia on pyydetty takaisin töihin, koska muuten henkilökuntaa ei olisi tarpeeksi.

Mitä ihmettä? Miksi tästä ei puhuta valtamediassa??


Marraskuu - 4 (15.11.2022) | Nina Kristiina Honkanen

Missä on avoin tieteellinen debatti? Missä on lääkärien etiikka?

Kaikki tieto tällä sivustolla pohjautuu yhteiskunnassa vallitsevana olevasta ajattelusta poikkeavaan ajatteluun ja tietolähteisiin, mikä historian valossa on hyvä asia. Me nimittäin tiedämme, että valtavirta-ajattelu on monta kertaa ollut täysin väärässä.

Sivustollani oleva lääketieteellinen tieto pohjautuu lääkeyhtiöiden rahoituksesta riippumattomaan tieteelliseen tietoon, jota ei nykypäivänä saa esittää virallisissa yhteyksissä ja joka sensuroidaan valtamediassa. Valtavirta kutsuisi sivustoni sisältöä dis-informaatioksi, eikä sillä näytä olevan väliä, onko tietolähde palkittu, paljon artikkeleita arvostetuissa tiedelehdissä julkaissut, maailmankuulu tutkija. Monet kollegat ovat riskeeranneet koko uransa kertoakseen teille totuuden. Monella kollegalla on menossa oikeusjuttuja maailmalla vain ja ainoastaan esittämiensä todelliseen tieteeseen perustuvien ajatustensa vuoksi!

Suomen Lääkäriliiton toiminnanjohtaja sanoi uutiskirjeessä 15.11.2022 seuraavaa:

"Kriittinen arviointi ja debatti kuuluvat olennaisena osana tieteelliseen diskurssiin. Eri mieltä pitää voida olla. Paras argumentti voittaa, ja paras argumentti on vahvin tieteellinen näyttö sekä sen pohjalta tehdyt loogiset päätelmät. Avoimuus on olennainen osa tieteellistä debattia. Tulosten lisäksi kerrotaan, miten ja miksi esitettyihin johtopäätöksiin on päädytty."

Kysymys kuuluu: Voiko lääkeyhtiöiden rahoittama tutkimus koskaan tarjota parasta näyttöä?

Toinen kysymys kuuluu: Missä on tämä avoin debatti? Miksi valtavirrasta poikkeavat todelliseen, riippumattomaan lääketieteelliseen tieteeseen perustuvat äänet eivät pääse esiin virallisissa tiedonannoissa tai valtamediassa?

Meitä, jotka olemme jo kauan etsineet totuudellista tietoa ja paljastaneet valheita, olemme joutuneet sensuroiduiksi ja mustamaalatuiksi, oikeuteen haastetuiksi ja uskokaa tai älkää -- tapetuiksi. Jatkamme silti ROHKEASTI palvelutyötämme ihmiskunnan hyväksi.

Maailman lääkäriliitto hyväksyi 8.10.2022 uudistetut eettiset ohjeet (International Code of Medical Ethics). Kolmas kysymys kuuluu: "Arvoisa kollega, oletko sinä mielestäsi tehnyt kaikkesi varmistaaksesi, ettet vaaranna toiminnallasi kanssaihmisten, varsinkaan maailman lasten terveyttä?"

Toiminnalla tarkoitan tässä esimerkiksi:

 1. Tietoista valintaa olla perehtymättä kaikkeen tutkittuun tietoon, eli myös lääkeyhtiöiden rahoituksesta riippumattomaan tietoon näiden geeni- ja vektoripohjaisten injektioiden hyödyttömyydestä ja haitoista.
 2. Näiden injektioiden ottamisen suosittelemista tai painostamista niiden ottamiseen ilman, että olet antanut kanssaihmisille myös tietoa näiden riippumattomien tutkimusten tuloksista.
 3. Näiden injektioiden piikittämistä kanssaihmisiin ilman, että olet samalla antanut kaiken tarvittavan tiedon.
 4. Johtavassa asemassa ollessa, jonkun toisen määräämistä piikittämään kanssaihmisiä ilman, että samalla määräät antamaan ihmisille kaiken tarvittavan tiedon, jotta nämä voivat oikeasti ITSE ottaa kantaa siihen, kannattaako näitä piikkejä ottaa vai ei.
 5. Ylhäältäpäin tulevien käskyjen sokeaa noudattamista.
 6. - - - - - - !

Toivon todella, että kuuntelette kollegat. En mielelläni esittele tätä seuraavaa 13.10.2022 julkaistua videota nuorten lääkärien äkkikuolemien moninkertaisesta lisääntymisestä COVID-19-"rokotteiden" tehosteannosten antamisen aloittamisen jälkeen Kanadassa: https://www.globalresearch.ca/video-90-sudden-or-unexpected-canadian-doctor-deaths-dr-william-markis-interview/5798880 


Marraskuu - 3 (8.11.2022) | Nina kristiina Honkanen

"Keisarilla ei ole vaatteita!"Valheet COVID-19-injektioista PALJASTETTU!

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäri ja tutkijajärjestö julkaisi kokonaisuudessaan psykiatrian erikoislääkäri, EMDR-terapeutti Nina Kristiina Honkasen avoimen kirjeen, jossa hän pyytää kanssaihmisiään ja kollegoitaan kuuntelemaan ja katsomaan todistusaineistoa, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan on täysin kiistatonta.

Vaikuttaisi siltä, että mikään virallinen, asioihin vaikuttava, asioista päättävä tai asioista tiedottava taho (lue: valtamedia) ei vielä tähän päivään mennessä ole kuunnellut eikä katsonut.

Tri Honkanen asettuu nyt koko Suomen kansan eteen, kuin pieni lapsi H. C. Andersenin sadussa "Keisarin uudet vaatteet", osoittaa sormellaan COVID-19-injektioita ja sanoo, niin kuin monet muutkin ennen häntä: "Keisarillahan ei ole vaatteita!"

Päätelkää itse kirjeessä esitetystä yksinkertaisesta todistusaineistosta, onko mikään TOTTA, mitä viralliset tahot ovat näistä mRNA- tai vektoripohjaisista COVID-19-injektioista sanoneet; ovatko ne millään lailla hyödyllisiä (siis tarpeellisia ja tehokkaita) - saati sitten turvallisia!

LUE KIRJE TÄSTÄ: https://pelastetaansuomenlapset.fi/avoin-kirje-kiistattomasta-todistusaineistosta-covid-19-injektioiden-tehottomuudesta-vahingollisuudesta-ja-tappavuudesta/ 


Marraskuu - 2 (3.11.2022) | Nina Kristiina Honkanen

mRNA-geeniteknologiset injektiot aiheuttavat hedelmättömyyttä!

Kuinka sairasta on se, että "EU:n Toimintasuunnitelmassa vuodelle 2023" suositellaan lisääntyvästi rokottamaan raskaana olevia naisia!? Alla yhteenveto World Council For Health -järjestön johtokunnan jäsenen, osteopatialääkärin (Doctor of Osteopathic Medicine), tri Christof Plothen haastattelusta 11.8.2022, jossa hän käy läpi COVID-19-"rokotteiden" vaikutuksia raskaana oleviin naisiin:

YHTEENVETO:

 • Data ympäri maailman osoittaa huomattavan kuukausittaisen syntyvyyden laskun tammik. - huhtik./toukok. 2022 verrattuna aikaisempiin vuosiin.
 • Suurimmassa osassa maita tämä alkoi 9 kk "koronarokotusten" aloittamisen jälkeen.
 • Ennen rokotteiden markkinoille tuloa tehdyissä tutkimuksissa saatiin jo selkeitä merkkejä siitä, että toksiset aineet kerääntyivät munasarjoihin ja nyt niiden tiedetään kerääntyvän myös testikkeleihin.
 • Meidän ei tule tarkkailla hedelmällisyyttä vain tässä sukupolvessa, vaan myös seuraavassa sukupolvessa.
 • Nyt on kiireellä kerättävä tutkimustietoa hedelmällisyydestä ja syntyvyydestä "paljon rokotetuista" maista.
 • Kaikkien mahdollisten hedelmällisyyteen vaikuttavien syiden potentiaaliset synergistiset vaikutukset ovat vielä tuntemattomia.

Tri Christof Plothe: mRNA-injektiot aiheuttavat hedelmättömyyttä?


Marraskuu - 1 (2.11.2022) | Nina Kristiina Honkanen

VIHDOINKIN joku rohkea tuomari uskaltaa tehdä oikein!

New Yorkin osavaltion Korkeimman Oikeuden tuomari Ralph Porzio julisti rokotuspakon perustuslain vastaiseksi!

Tuomari Porcio sanoi myös, että rokotukset eivät estä virustartuntaa tai tartunnan leviämistä. Korkeimman Oikeuden päätöksestä seuraa, että kaikki New Yorkin kaupungin työntekijät, jotka saivat potkut, koska eivät suostuneet ottamaan "rokotetta", palkataan takaisin töihin, ja he tulevat saamaan korvauksia oikeuksiensa polkemisesta. Seuraavista linkeistä pääset lukemaan lisää aiheesta:

*25.10.2022: https://www.dailywire.com/news/new-york-supreme-court-strikes-down-nyc-vaccine-mandate-for-all-city-workers-reinstates-employees-orders-back-pay 

*25.10.2022: https://www.theflstandard.com/ny-supreme-court-vaccine-mandates-illegal-orders-reinstatement-and-back-pay-for-fired-workers/ 

*2.11.2022: https://www.natlawreview.com/article/new-york-city-covid-19-vaccine-mandates-dealt-fatal-blow 

Ovatko ihmiset vihdoinkin HERÄÄMÄSSÄ pelonsekaisesta horroksestaan! Toivotaan parasta.

Valtavia virheitä ja vääryyksiä on tehty; perustuslakia ja ihmisoikeuksia on poljettu. Mutta kaikki te viranomaiset ja päättävässä asemassa olevat ihmiset, kaikki te lääkärit ja tuomarit, NOUSKAA esiin, TUNNUSTAKAA virheenne. Pannaan pystyyn ihmiskunnan PARANNUSTALKOOT.

NYT - HETI - YHDESSÄ!


Sivun alkuun: