2022 marraskuu


Marraskuu - 4 (16.11.2022) | Nina Kristiina Honkanen

Huomioita suomalaisista sairaanhoitopiireistä

Sairaanhoitaja pohjoisesta kertoo "katastrofaalisesta tilanteesta" sairaaloissa! Sairaaloiden osastot ovat täynnä, yksiköt ovat ylikuormitettuja. Huomioitavaa on se, että osastoilla on todella paljon 1980-luvulla syntyneitä nuoria ihmisiä sydänkohtauksen (infarkti) tai sydänlihastulehduksen (myokardiitti) vuoksi! Hyllytettyjä rokotuksesta viisaasti kieltäytyneitä sairaanhoitajia on pyydetty takaisin töihin, koska muuten henkilökuntaa ei olisi tarpeeksi.

Mitä ihmettä? Miksi tästä ei puhuta valtamediassa??


Marraskuu - 3 (8.11.2022) | Nina kristiina Honkanen

"Keisarilla ei ole vaatteita!"Valheet COVID-19-injektioista PALJASTETTU!

Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäri ja tutkijajärjestö julkaisi kokonaisuudessaan psykiatrian erikoislääkäri, EMDR-terapeutti Nina Kristiina Honkasen avoimen kirjeen, jossa hän pyytää kanssaihmisiään ja kollegoitaan kuuntelemaan ja katsomaan todistusaineistoa, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan on täysin kiistatonta.

Vaikuttaisi siltä, että mikään virallinen, asioihin vaikuttava, asioista päättävä tai asioista tiedottava taho (lue: valtamedia) ei vielä tähän päivään mennessä ole kuunnellut eikä katsonut.

Tri Honkanen asettuu nyt koko Suomen kansan eteen, kuin pieni lapsi H. C. Andersenin sadussa "Keisarin uudet vaatteet", osoittaa sormellaan COVID-19-injektioita ja sanoo, niin kuin monet muutkin ennen häntä: "Keisarillahan ei ole vaatteita!"

Päätelkää itse kirjeessä esitetystä yksinkertaisesta todistusaineistosta, onko mikään TOTTA, mitä viralliset tahot ovat näistä mRNA- tai vektoripohjaisista COVID-19-injektioista sanoneet; ovatko ne millään lailla hyödyllisiä (siis tarpeellisia ja tehokkaita) - saati sitten turvallisia!

LUE KIRJE TÄSTÄ: https://pelastetaansuomenlapset.fi/avoin-kirje-kiistattomasta-todistusaineistosta-covid-19-injektioiden-tehottomuudesta-vahingollisuudesta-ja-tappavuudesta/ 


Marraskuu - 2 (3.11.2022) | Nina Kristiina Honkanen

mRNA-geeniteknologiset injektiot aiheuttavat hedelmättömyyttä!

Kuinka sairasta on se, että "EU:n Toimintasuunnitelmassa vuodelle 2023" suositellaan lisääntyvästi rokottamaan raskaana olevia naisia!? Alla yhteenveto World Council For Health -järjestön johtokunnan jäsenen, osteopatialääkärin (Doctor of Osteopathic Medicine), tri Christof Plothen haastattelusta 11.8.2022, jossa hän käy läpi COVID-19-"rokotteiden" vaikutuksia raskaana oleviin naisiin:

YHTEENVETO:

  • Data ympäri maailman osoittaa huomattavan kuukausittaisen syntyvyyden laskun tammik. - huhtik./toukok. 2022 verrattuna aikaisempiin vuosiin.
  • Suurimmassa osassa maita tämä alkoi 9 kk "koronarokotusten" aloittamisen jälkeen.
  • Ennen rokotteiden markkinoille tuloa tehdyissä tutkimuksissa saatiin jo selkeitä merkkejä siitä, että toksiset aineet kerääntyivät munasarjoihin ja nyt niiden tiedetään kerääntyvän myös testikkeleihin.
  • Meidän ei tule tarkkailla hedelmällisyyttä vain tässä sukupolvessa, vaan myös seuraavassa sukupolvessa.
  • Nyt on kiireellä kerättävä tutkimustietoa hedelmällisyydestä ja syntyvyydestä "paljon rokotetuista" maista.
  • Kaikkien mahdollisten hedelmällisyyteen vaikuttavien syiden potentiaaliset synergistiset vaikutukset ovat vielä tuntemattomia.

Tri Christof Plothe: mRNA-injektiot aiheuttavat hedelmättömyyttä?


Marraskuu - 1 (2.11.2022) | Nina Kristiina Honkanen

VIHDOINKIN joku rohkea tuomari uskaltaa tehdä oikein!

New Yorkin osavaltion Korkeimman Oikeuden tuomari Ralph Porzio julisti rokotuspakon perustuslain vastaiseksi!

Tuomari Porcio sanoi myös, että rokotukset eivät estä virustartuntaa tai tartunnan leviämistä. Korkeimman Oikeuden päätöksestä seuraa, että kaikki New Yorkin kaupungin työntekijät, jotka saivat potkut, koska eivät suostuneet ottamaan "rokotetta", palkataan takaisin töihin, ja he tulevat saamaan korvauksia oikeuksiensa polkemisesta. Seuraavista linkeistä pääset lukemaan lisää aiheesta:

*25.10.2022: https://www.dailywire.com/news/new-york-supreme-court-strikes-down-nyc-vaccine-mandate-for-all-city-workers-reinstates-employees-orders-back-pay 

*25.10.2022: https://www.theflstandard.com/ny-supreme-court-vaccine-mandates-illegal-orders-reinstatement-and-back-pay-for-fired-workers/ 

*2.11.2022: https://www.natlawreview.com/article/new-york-city-covid-19-vaccine-mandates-dealt-fatal-blow 

Ovatko ihmiset vihdoinkin HERÄÄMÄSSÄ pelonsekaisesta horroksestaan! Toivotaan parasta.

Valtavia virheitä ja vääryyksiä on tehty; perustuslakia ja ihmisoikeuksia on poljettu. Mutta kaikki te viranomaiset ja päättävässä asemassa olevat ihmiset, kaikki te lääkärit ja tuomarit, NOUSKAA esiin, TUNNUSTAKAA virheenne. Pannaan pystyyn ihmiskunnan PARANNUSTALKOOT.

NYT - HETI - YHDESSÄ!


Sivun alkuun: