Tri Aseem Malhotra: Globaali skandaali!

21.10.2022

Tohtori Aseem Malhotra on brittiläinen kardiologi, jolla on lukuisia julkaisuja ja kirjoja. Kun pandemia oli täydessä vauhdissa, hän oli ensimmäisten joukossa ottamassa mRNA-geeniterapiapiikkejä ja painosti muitakin samaan. Mutta terveen, hyvässä kunnossa olleen isänsä kuoltua odottamattomaan sydämen pysähdykseen ja tämän kuolemansyytutkimuksen tulosten ollessa aivan käsittämättömiä, tri Malhotra lähti selvittämään asiaa tarkemmin.

Hän on sittemmin puhunut monien huippuylioistojen tutkijoiden, immunologien, tutkivien toimittajien ja parin Pfizerin "pilliin puhaltajankin" kanssa. Tieteellistä tutkimustietoa löytyi paljon mRNA-geeniterapioiden tehottomuudesta ja vaarallisuudesta.

Tri Malhotra kirjoitti lopulta oman kriittisen arvionsa kaikesta saatavilla olevasta datasta ja julkaisi siitä kaksiosaisen tieteellisen katsausartikkelin Journal of Insulin Resistance -lehdessä. Hän vaatii, kuten monet muutkin yksittäiset lääkärit, ja kuten monet riippumattomat lääkärijärjestöt ja ryhmittymät ovat tehneet jo kauan - esim. Doctors For Covid Ethics ja Pelastetaan Suomen Lapset (PSL) - että rokotukset keskeytetään, kunnes asiat on selvitetty loppuun saakka.

*Tri Malhotran haastattelu 20.10.2022. 

https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2022/10/20/vaxxed-cardiologist-suspend-the-mrna-jabs-now.aspx 

*World Council For Health -sivustolta aiheestahttps://worldcouncilforhealth.org/multimedia/aseem-malhotra-press-conference/ 

*Tri Malhotran katsausartikkelit aiheesta. Voit valita oikealta Translate-kohdasta Suomen kielen (Finnish). Tästä ei pääse lukemaan koko artikkelia, mutta voi saada käsityksen sen sisällöstä:

https://insulinresistance.org/index.php/jir/article/view/71 

https://insulinresistance.org/index.php/jir/article/view/72