TÄMÄN SIVUSTON TARKOITUS


 1) on tarjota tiedotuskanava riippumattomalle totuudelliselle tiedolle vastapainona yksipuoliselle valheelliselle propagandalle.


2) on tarjota INSPIRAATIOTA, auttavia ajatuksia ja resursseja omaan paranemiseen, sisäiseen kasvuun  ja "rinnakkaisten rakenteiden" luomiseen. Rakenteiden, joista voi spontaanisti muodostua "toinen kulttuuri" tai "RINNAKKAINEN YHTEISKUNTA", joka toimii vapauden ja terveen järjen erityisalueena tässä hullummaksi ja hullummaksi muuttuvassa maailmassamme.


Meidän perusoikeuksiamme ollaan viemässä PYSYVÄSTI  ja koko globaali yhteiskuntamme on nyt hyvin vaarallisella tiellä.

Mutta me voimme auttaa toinen toisiamme vahvistamaan RAKKAUDELLISTA YHTEYTTÄ itseemme, toinen toisiimme, luontoon ja Luojaamme. Voimme tietoisuudessamme yhdistyä milloin vain, ja esim. meditaation ja rukouksen kautta luoda ja ylläpitää kohottavia visioita

IHMISKUNNAN POSITIIVISESTA TULEVAISUUDESTA.

"Moraalinen oppi tästä vaarallisesta painajaismaisesta tilanteesta on yksinkertainen.

Älä anna sen tapahtua. Se on sinusta kiinni."

- George Orwell

"Rakkaudellinen yhteys on perusta paranemiselle

ja tehokas vasta-aine tarkoituksellista mielenohjelmointia vastaan."

- NinaKHonkanen

HUOM! Luettuani Mattias Desmetin ilmeisesti tarkoituksella epäjohdonmukaisen ja sekoittavan kirjan (#7 Mattias Desmetin kiistanalainen kirja - Totalitarismin psykologia), valitsen olla enää käyttämättä käsitettä "massan muodostaminen" tai "joukkoharha", eli aikaisemmin käyttämäni  "... tehokas suoja joukkoharhaa vastaan" sijasta haluan yllä korostaa "tarkoituksellista yksilöllistä mielenohjelmointia", jolla meitä kaikkia on jo pitkään valmisteltu hyväksymään nykyinen totalitaristinen kehitys.