Lastenlääkäri Lawrence Palevsky puhuu rokotteiden turvallisuudesta

22.10.2022

11.12.2020 julkaistu video. Suomenkielinen tekstitys! Tri Lawrence Palevsky on New Yorkissa toimiva kokenut lastenlääkäri, joka selväsanaisesti kertoo meille, kuinka lääkärikoulutuksessa ei kerrottu totuutta rokotuksista ja kuinka vasta pienten potilaittensa oireiden hälyttämänä hän alkoi itse tutkia asioita. Hän puhuu tässä kaikista rokotuksista, mutta nämä samat asiat pätevät myös ns. "koronarokotteisiin" eli mRNA- geeniterapiapiikkeihin, joita USA:n CDC on juuri hyväksymässä lasten rokotusohjelmaan(!) ja Euroopan Lääkevirasto EMA on nyt suosittelemassa annettavaksi jopa vauvoilla 6 kk iästä eteenpäin! 

Tri Palevsky löysi monia eläinkokeita, joissa rokotteiden sisältämät aineet osoittautuivat todella vahingollisiksi koe-eläimille, mutta hän ei löytänyt yhtäkään kunnollista pitkäaikaista kaksoissokkoutettua tutkimusta lapsilla. Lääkefirmat olivat tehneet parin viikon seuranta-ajan omaavia tutkimuksia, joissa he itse valitsivat, mitä sivuvaikutuksia he hyväksyivät tutkimukseensa ja mitä eivät. 

Nämä PALJASTUKSET ovat kaikki skandaalimaisia! 

*Katso myös tämä seuraava todella TÄRKEÄ yhteenveto lasten rokotuksista. Suosittelen tätä videota kaikille vanhemmille katsottavaksi ennen päätöstään antaa lapselleen/lapsilleen yhtäkään rokotetta. Videon on tehnyt Children´s Health Defence -tiimi:

https://rumble.com/v10m7rn-vaccine-secrets-what-parents-should-know-before-they-vaccinate-their-kids.html?mref=6zof&mrefc=12 

*Katso myös Children´s Health Defence sivustolta "Child Abuse on a Massive Scale" (suom. Lasten pahoinpitelyä massiivisessa mittakaavassa):

USA:n CDC on juuri hyväksynyt mRNA-geeniterapiapiikit lasten rokotusohjelmaan! Katso tärkeä keskustelu aiheesta Children´s Health Defence -sivustolta (Polly Tommey, Meryl Nass MD, Lawrence Palevsky MD, Brian Hooker PhD): https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/shows/good-morning-chd/child-abuse-on-a-massive-scale/  

*Katso myös TÄRKEÄ dokumenttielokuva VAXXED-2 SUOMENKIELISELLÄ tekstityksellä: https://www.bitchute.com/video/OVG0kDo9XHzJ/ 

*Sama myös Children´s Health Defence sivustolla 

https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/events/vaxxed-2-the-peoples-truth-showing/vaxxed-2/   

Suomennokseni VAXXED2-videon alta:

Vastauksena median hiljaisuuteen CDC:ssä työskennelleen "pilliin puhaltajan" tri William Thompsonin myönnettyä, että ratkaiseva rokotteiden turvallisuustutkimus olikin petos, VAXXED ampaisi kuuluisuuteen ja siitä tuli suuntaa antava aihe, joka myi elokuvateatterien paikat loppuun ympäri maata. Ällistyneenä valtavasta määrästä vanhempia, jotka jonottivat teattereiden ulkopuolella ja joilla oli rokotevamma-tarinoita kerrottavanaan, VAXXED:n tuottaja Polly Tommey aloitti tosiaikaisen maailmalaajuisen lähetyksen, joka tavoitti miljoonia, ja yhteisö, joka oli aikaisemmen hiljennetty, sai voimia nousta esiin.

"VAXXED II: Ihmisten totuus" -elokuvassa Polly ja tiimi matkustivat yli 50 000 mailia USA:ssa ja ympäri maailmaa. Haastatteluissa vanhemmat ja lääkärit, jotka eivät saaneet toiminnastaan mitään rahallista hyötyä, mutta joilla oli riskinä menettää kaikki, paljastivat ROKOTEVAMMA-EPIDEMIAN ja kysyivät kysymyksen, joka on jokaisen vanhemman mielessä: "Ovatko rokotteet todella niin turvallisia ja tehokkaita, kun meille on kerrottu?"