INSPIRAATIO

Tässä osiossa esittelen Tie-Totuus-Elämä Vlogini Inspiraatioon liittyviä videoita. Lisäksi täältä löytyy linkkejä videoihin, joissa suuresti kunnioittamani ihmiset puhuvat inspiroivista aiheista.

"Yksi on kaikki Yhdessä!"

- NinaKHonkanen


Omassa mielessäni inspiraatio ja innostus yhdistyvät Yhdeksi. Tietoisen hengitykseni kautta inspiroidun eli YHDISTYN HENKEEN (latinaksi "inspirare" tarkoittaa hengittämistä tai sisään tuloa jonnekin äkillisesti) ja tullessani kosketuksiin TOTUUDEN kanssa, joko liikutun tai innostun. Innostuneisuus on englanniksi "enthusiasm", joka tulee kreikankielisestä sanasta "entheos", joka tarkoittaa "olla Jumalassa". Liikutukseni on kuin tienviitta Totuuden tiellä, jolla innostus ohjaa kulkuani

Inspiroitunut ja/tai innostunut ihminen toimii jumalallisen TARKOITUKSENSA mukaisesti ja inspiroi ja innostaa muitakin ihmisiä.

"TOTUUS innoittaa, VALHE hypettää".

- NinaKHonkanen


"Koska sinä sanoit:"Yod-Hey-Wod-Hey on turvani", olet tehnyt Kaikista Korkeimman Jumalan (El El Elyon) asunnoksesi; mikään onnettomuus ei sinua kohtaa, eikä vitsauskaan lähesty telttaasi. Sillä enkeleilleen hän antaa sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi. Käsillään he sinua kantavat, ettet iskisi jalkaasi kiveen. Nuoren leijonan ja kobran päälle sinä astut, tallaat maahan harjakkaan nuoren leijonan ja suuren käärmeen.

Koska hän on kiintynyt minuun, niin minä myös avaan hänelle tien turvaan. Minä suojelen häntä, koska hän on tullut tuntemaan Nimeni."

Psalmi 91:9-14


"Ensin he eivät välitä sinusta, 

sitten he nauravat sinulle, 

sitten he taistelevat sinua vastaan, 

sitten sinä voitat ."

- Mahatma Gandhi