Pfizerin johtaja Albert Bourla kieltäytyi menemästä COVID-komitean istuntoon 

25.10.2022

Kuusi Euroopan Parlamentin ROHKEINTA jäsentä piti LEHDISTÖTILAISUUDEN 11.10.2022, päivä sen jälkeen, kun Albert Bourla, Pfizerin toimitusjohtaja, KIELTÄYTYI osallistumasta COVID-komitean käsittelyyn ja vastaamaan kysymyksiin.

00:48 - MEP Francesca Donato (Italy), 04:38 - MEP Cristian Terhes (Romania), 12:56 - MEP Virginie Jeron (France), 15:01 - MEP Sylvia Limmer (Germany), 18:26 - MEP Ivan Sincic (Croatia), 22:41 - MEP Christine Anderson (Germany)


Tässä vapaa käännökseni MEP Christine Andersonin (22:41) puheesta Euroopan Parlamentin lehdistötilaisuudessa 11.10.2022:

"Eilinen COVID-komitean sessio osoitti jälleen, että EU Parlamentti ei ole muuta kuin giganttinen demokratiailluusiota ylläpitävä show, joka huijaa Euroopan ihmiset ajattelemaan, että heidän intressejään edustetaan Parlamentissa. Näin ei ole.

Kutsutut panelistit, kuten lääkeyhtiöiden ja jäsenmaiden Terveysministeriöiden edustajat eivät vain jätä vastaamatta kysymyksiimme, he jatkavat dis-informaation levittämistä mRNA-injektioiden turvallisuudesta ja tehokkuudesta. He jatkavat valehtelua ja vähättelyä, ja suorastaan kieltävät näiden injektioiden haitalliset vaikutukset.

He eivät yhä edelleenkään päästä ihmisiä katsomaan tekemiään sopimuksia ja he sallivat yhä edelleen Ursula Von der Leyenin pääsevän pälkähästä, eikä hänen tarvitse paljastaa kirjeenvaihtoaan Pfizerin toimitusjoihtajan herra Bourlan kanssa. Lyhyesti sanottuna, he jatkavat yhä edelleen täydellistä halveksuntaansa EU:n ihmisiä kohtaan.

EU:n COVID-komitean puheenjohtaja neiti Kathleen Van Brempt, sosiaalidemokraatti Belgiasta, ei johda tätä komiteaa ihmisiä palvellen. Hän johtaa tätä komiteaa suojellakseen lääkeyhtiöiden intressejä, EU-komissiota ja EU:n hallituksia ihmisten kustannuksella. Eilen neiti Van Brempt kieltäytyi asettamasta työjärjestyspuheenvuoroa äänestykseen. Tämä on karkea rikkomus tavanomaisen menettelyn sääntöjä vastaan ja osoittaa hänen piittaamattomuuttaan demokratiaa ja ihmisten oikeuksia kohtaan. Saatatte haluta kirjoittaa hänelle muutaman rivin ja antaa hänen tietää, ettette tule sietämään oikeuksienne rikkomista hänen taholtaan tai kenenkään muunkaan taholta.

Minä olin nostanut tämän työjärjestyspuheenvuoron esille ilmoittaakseni, että COVID-komitea on kykenemätön palvelemaan ihmisten parasta ja paljastaakseni heidän juonensa puuttuvasta auktoriteetista velvoittaa ketään komitean eteen vastaamaan mihinkään kysymyksiin, mikä avaa tien virallisen tutkimuskomitean perustamiselle. Virallinen tutkimuskomitea antaisi ihmisille keinoja selvittää asiat perusteellisesti ja lopettaisi COVID-komitean juonittelut riistää ihmisiltä vapaus, demokratia ja oikeusvaltioperiaate.

Kaikki me täällä tänään ja jo monet muutkin mepit nykyään, me tulemme jatkamaan taistelua tutkimuskomitean puolesta, mutta me tarvitsemme teitä liittymään mukaan tähän taisteluun. Me tarvitsemme teidän apuanne menestyäksemme. Joten, näin te voitte tehdä; kirjoittakaa mepeillenne, soittakaa heidän toimistoihinsa ja tehkää niin uudelleeen ja uudelleen. Kirjaimellisesti, tukkikaa heidän puhelinlinjansa, käykää heidän hermoilleen. Vaatikaa Tutkimuskomitean perustamista. Ja jatkakaa tätä painostusta niin kauan, kuin tarve on. Älkääkä lopettako, ennen kuin vaatimuksiinne vastataan. Kyseessä on teidän oikeutenne. Antakaa heidän ymmärtää, että demokratiassa, te ihmiset olette ohjaksissa. Ja jos he epäonnistuvat tämän asian kunnioittamisessa, kertokaa heille, että te tulette erottamaan heidät. Joten, todellakin, ottakaa ohjakset, puuttukaa peliin, älkää antako näiden anti-demokraattien päästä pälkähästä riistettyään teiltä vapautenne, demokratian ja oikeusvaltioperiaatteen. Kiitos."

Sama teksti pdf-tiedostona: