Nina Kristiina Honkanen


Tie-Totuus-Elämä-vloggaaja

"Minä Olen se Minä Olen, ja koska näin on, en voi olla hiljaa."

"Olen yhtä niiden miljoonien ja miljoonien ihmisten kanssa, jotka jo tiedostavat olevansa lähtöisin Korkeammasta Jumalallisesta Valosta ja Rakkaudesta ja jotka katsovat tätä yhä hullummaksi ja hullummaksi muuttuvaa maailmaamme korkeammasta perspektiivistä, vastakkainasettelujen tuolta puolen, selväjärkisesti, kirkkaalla mielellä ja pelottomalla, rakkaudellisella sydämellä.

Nyt on aika olla aktiivinen toimija ja jakaa riippumatonta totuudellista tietoa kaikille ihmisille, kaikkia mahdollisia tiedotusvälineitä ja -kanavia käyttäen ja jakaa elämänkokemustamme ja kykyjämme luodaksemme positiivista tulevaisuutta meille kaikille.

Toivotan sinutkin tervetulleeksi tälle yhteiselle matkalle!

Kaikkia tällä sivustolla olevia videoitani saa vapaasti jakaa eteenpäin."


VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Toimin itsenäisenä, vapaana, riippumattomana bloggaajana / vloggaajana. En ota rahaa, varoja enkä lahjuksia miltään taholta. En kuulu mihinkään poliittiseen tai ideologiseen puolueeseen tai ryhmittymään, mutta kannatan RAKKAUTTA, VAPAUTTA ja TOTUUTTA. Opiskelen henkistieteellisiä aiheita, joskus myös viisaiden opettajien johdolla, mutta itseni ja Kaikista Korkeimman välissä ei ole pappeja eikä guruja. Harjoitan vapaata tahtoani valita RAKKAUS ja VALO niin kauan, kuin minussa henki pihisee. 

En väitä omaavani vastauksia toisten ihmisten elämän syviin kysymyksiin, enkä ota vastuuta kenenkään hyvinvoinnista tai pahoinvoinnista tai reaktioista sivustoni sisältöön, sillä tuo vastuu kuuluu jokaiselle aikuiselle ihmiselle itselleen.  

JOTEN TUTUSTUESSASI SIVUSTONI SISÄLTÖÖN, TEET SEN OMALLA VASTUULLASI. 


"Minä Olen Tie, Totuus ja Elämä ..."

"Ego eime hay Hadas, kai hay Aletheia, kai hay Zoe ..."

- Viisas Tiennäyttäjä