Tri Christof Plothe: mRNA-injektiot aiheuttavat hedelmättömyyttä?

03.11.2022

World Council For Health -järjestön johtokunnan jäsen, osteopatialääkäri (Doctor of Osteopathic Medicine), Christof Plothe, kertoo haastattelussaan 11.8.2022 The Strong and Free Truthcast -videokanavan toimittajalle Will Dovelle mRNA-injektioiden vaikutuksista raskaana oleviin naisiin. Tri Plothe on parin vuoden ajan perehtynyt kaikkeen aiheesta tehtyyn tieteelliseen tutkimukseen ja tutkimustulokset ovat JÄRKYTTÄVIÄ! 

  • YHTEENVETO:
  • Data ympäri maailman osoittaa huomattavan kuukausittaisen syntyvyyden laskun tammik. - huhtik./toukok. 2022 verrattuna aikaisempiin vuosiin. 
  • Suurimmassa osassa maita tämä alkoi 9 kk "koronarokotusten" aloittamisen jälkeen.
  • Ennen rokotteiden markkinoille tuloa tehdyissä tutkimuksissa saatiin jo selkeitä merkkejä siitä, että toksiset aineet kerääntyivät munasarjoihin ja nyt niiden tiedetään kerääntyvän myös testikkeleihin.
  • Meidän ei tule tarkkailla hedelmällisyyttä vain tässä sukupolvessa, vaan myös seuraavassa sukupolvessa.
  • Nyt on kiireellä kerättävä tutkimustietoa hedelmällisyydestä ja syntyvyydestä "paljon rokotetuista" maista.
  • Kaikkien mahdollisten hedelmällisyyteen vaikuttavien syiden potentiaaliset synergistiset vaikutukset ovat vielä tuntemattomia.

Syntyvyyden lasku Kanadan Brittiläisessä Kolumbiassa tammikuusta kesäkuuhun 2022 verrattuna aikaisempiin vuosiin:  10,73 %.

Syntyvyyden lasku Taiwanissa toukok. 2022 verrattuna toukok. 2021:  23,24 %.

Syntyvyyden lasku Unkarissa 9 kk COVID-"rokotusten" alkamisen jälkeen: 20 %.

Keskenmenon riski COVID-19-"rokotuksen" jälkeen on 1517 % suurempi kuin influenssarokotuksen jälkeen.

Teksti videon alta vapaasti suomennettuna: 

Christof Plothe on tehnyt syvällisen analyysin COVID-"rokotusten" vaikutuksista raskaana oleviin naisiin. Hänen löydöksensä ovat todella järkyttäviä. Yhtenä esimerkkinä; Chicagon yliopiston etsiessä kuukautishäiriöitä injektion jälkeen kokeneita naisia osallistumaan vapaaehtoisina heidän tutkimukseensa, hakemuksia tuli 140 000, vaikka he olivat toivoneet löytävänsä vain 500. 

Tri Plothen data on shokeeraavaa. Hän näyttää kaavioita monista "rokotus"-vaikutuksista, mm. hedelmällisyyden väheneminen ympäri maailman, lipidinanohiukkasten ja piikkiproteiinin kerääntyminen kehon eri elimiin, ja COVID-"rokotteiden yli 1500-kertainen riski aiheuttaa keskenmeno verrattuna influenssarokotteisiin.

Kuinka monta turvallisuustutkimusta oli tehty raskaana oleville naisille? (juonipaljastus: vastaus on, "ei yhtään").

Kuinka monella "tutkijoista", jotka osallistuivat Pfizerin turvallisuuskokeisiin, oli Pfizerin osakkeita? (juonipaljastus: vastaus on, "kaikilla").

Miten paljon syntyvyysluvut ovat laskeneet ympäri maailman rokotusten alettua?

Voisiko olla, että rokotettujen äitien lapset syntyvät steriileinä?

Miksi ei tehty lainkaan ihmiskokeita lipidinanohiukkasten vaikutuksista, hiukkasten, joiden tiedetään olevan toksisia?

Lipidinanohiukkaset kerääntyvät suurimpina määrinä juuri lisääntymiselimiin. Onko tämä tahallista, jotta saataisiin aikaan hedelmättömyyttä?

Mitä muita haittavaikutuksia lipidinanohiukkaset aiheuttavat?
Kuinka kauan piikkiproteiini säilyy aktiivisena (ja vahingollisena) ihmisen kehossa?


*Katso tästä myös rohkeiden MEPPIEN 19.10.2022 lehdistötilaisuus, jossa kaiken muun lisäksi asiaa myös aiheesta:

https://rumble.com/v1oszgi-eu-recommends-mrna-vaccination-priority-for-pregnant-women-mep-christine-an.html?mref=1bxo9j&mc=69gy3 

Tekstistä videon alta vapaasti suomennettuna:

"Sain juuri käteeni uuden "EU:n Toimintasuunnitelman vuodelle 2023". Se, mitä siinä lukee, on todella sairasta. Raskaana oleville naisille täytyy nyt lisääntyvästi antaa "rokotuksia"! Jokaista, joka kieltäytyy, pidetään Länsimaa- ja EU-vastaisena. Samaan aikaan, narratiivia laajennetaan käsittämään myös tavallinen influenssa..."