Tietoisen mielenkontrollin keinona tahallinen ihmisten TRAUMATISOIMINEN

11.12.2022

Haastattelu Rumblessa 22.10.2022 | Cathy O´Brien on ehkä tunnetuin USA:n hallituksen ja CIA:n "salaisen" mielenkontrolliohjelma MK-Ultran uhri, joka on selvinnyt ja parantunut. Tässä suomeksi tekstitetyssä haastattelussaan hän puhuu mm. siitä, kuinka tämänhetkisessä suunnitellussa pandemiassa on myös käytetty tahallista ihmisten traumatisoimista keinona saada heidät toimimaan halutulla tavalla. Tässä linkki yllä olevaan videoon, joka on siis alunperin Rumblessa: https://embed.cloudycdn.services/good/media/p3x_7069696699/autoplay&playertype=regular&protocol=hls 


NinaKH 10.12.2022 | Globalistinen "Uuden Maailmanjärjestyksen" (engl. New World Order) tai "Yhden Maailmanhallituksen" (engl. One World Government) politiikka on sitä globalistisen eliitin politiikkaa, jota nyt voimallisesti ajetaan sisään kaikilla mantereilla. "Bilderbergiläisiin kekkereisiin" osallistuneita vaikuttajia eri maista katsastetaan, lahjotaan, valmennetaan, kiristetään ja uhkaillaan tämän politiikan toteuttajiksi (katso Nyt-osiosta aikaisempi artikkelini 150 bilderbergiläisen "häpeällinen naamakirja"). Onnellisia heistä voivat olla ne, jotka ovat välttyneet jäämästä globalistisen valtaeliitin verkkoon. Tämä psykopaattinen valtaeliitti on täysin kietoutunut pahan pauloihin, mistä hyvänä esimerkkinä on USA:n hallituksen ja CIA:n "salainen" aivopesuohjelma MK-Ultra, jonka mainitsin myös videossani #7 Mattias Desmetin kiistanalainen kirja - Totalitarismin psykologia.

MK-Ultra on ohjelma, jonka Nazit veivät Yhdysvaltoihin toisen maailmansodan jälkeen. Tässä ohjelmassa ihmisiä traumatisoidaan tarkoituksellisesti hyvin vakavasti ja saatetaan transsiin, jossa heidät saadaan tekemään, mitä ikinä heidät on ohjelmoitu tekemään.

Tutustuin paljastuksiin MK-Ultra projektista jo 2000-luvun alkupuolella työskenneltyäni viimeisenä psykiatriksi erikoistumisvuotenani Kidutettujen Kuntoutuskeskuksessa Helsingissä ja alettuani suuntautua traumaterapiaan. Sukelsin syvälle tähän valtaeliitin ylläpitämään todelliseen pahuuden maailmaan, koska minun oli saatava tietää, mitä kulissien takana oikeasti tapahtuu.

Cathy O´Brien on ehkä tunnetuin MK-Ultra projektin uhri, joka on selvinnyt ja parantunut. Hän pelastui selittämättömästi mielenkontrolliorjuudestaan sotilastiedustelun sisäpiiriläisen Mark Phillipsin toimesta vuonna 1988. He kirjoittivat yhdessä kirjat "TRANCE Formation of America" (1995) ja "ACCESS DENIED For Reasons of National Security" (2004). Lisätietoa löytyy täältä: https://trance-formation.com/.

Tämä aihe on äärimmäisen vaikea sulateltavaksi. Vaikka olin työskennellyt Kidutettujen Kuntoutuskeskuksessa vuoden ja ollut tekemisissä toinen toistaan kamalampia asioita kokeneiden ihmisten kanssa päivittäin, koin O´Brienin ja Phillipsin kirjojen lukemisen todella vaikeaksi. Tavalliselle ihmiselle on vaikeaa, jollei lähes mahdotonta sisäistää sitä pahuuden määrää, josta O´Brien ja Phillips todistavat, mutta yhtä vaikeaa on psykopaattiselle valtaeliitille ymmärtää meihin tavallisiin ihmisiin sisäänrakennettua SIELUN/HENGEN VAHVUUTTA, RAKKAUDEN VOIMAA ja POTENTIAALIA PARANTUA, josta upeana, elävänä esimerkkinä on Cathy O´Brienin elämä.

Katso myös video (ikävä kyllä vain englanniksi), jossa Catherine Austin Fitts ja Ulrike Granögger keskustelevat kontrollijärjestelmistä, joita on käytetty räätälöimään globaali vallankaappaus verhottuna pandemiaksi: Control and FREEDOM Happen One Person at a Time