Tanska katuu lasten koronarokottamista!

19.07.2022

Pelastetaan Suomen Lapset -kampanjan lääkäriryhmän suosittu erikoislääkäri Rauli Mäkelä Posi TV:n haastateltavana aiheesta (kohdasta 08:15 eteenpäin). Tanskan TV2:n uutisena levisi 22.6.2022 tieto, että Tanskan terveyshallituksen johtaja Sören Broström ilmoitti viime vuonna käynnistetyn lasten koronarokotuskampanjan olleen virhearvio. Hän kiitti lapsiaan rokotuksiin tuoneita vanhempia kuuliaisuudesta, mutta totesi samalla ettei rokotuskehotusta enää nykytiedon valossa annettaisi. Tanska käynnisti kesäkuussa 2021 11-15- vuotiaiden ja marraskuussa 2021 5-10- vuotiaiden lasten rokotukset ja vanhempiin kohdistettiin näin jälkikäteen arvioiden "kohtuuttoman kovaa rokotuspainostusta". Johtaja Broströmin kantaan yhtyvät Etelä-Tanskan yliopiston professori ja Kööpenhaminan yliopiston virusopin professori. Tanskan yleislääkäriyhdistyksen puheenjohtaja pahoittelee uutisessa, että lopulta niin vähän lapsia tuotiin rokotettaviksi ja pitää sitä merkkinä vähentyneestä luottamuksesta viranomaisia kohtaan.

Tanskassa ymmärrettiin jo vuonna 2021, etteivät itse lapset tulisi rokotuksista juurikaan hyötymään, mutta toimenpidettä puolustettiin, koska silloin kuviteltiin rokotteen vähentävän tartuntoja ja tätä kautta senioriväestön ja riskiryhmäläisten hyötyvän lasten rokottamisesta. Nyt kun on tullut selväksi, etteivät koronarokotteet estä lainkaan tartuntojen levittämistä, myös Tanskassa ymmärretään, että olisi moraalitonta yrittää käyttää rokotettavia lapsia "ihmiskilpinä" suojaamaan maan vanhuksia.

Pelastetaan Suomen Lapset- lääkäriryhmä tuli julkisuuteen jo kesäkuussa 2021 vetoomuksellaan, ettei lapsia saa missään tapauksessa koronarokottaa, koska maailmalta oli saatu jo niin paljon hälyttäviä uutisia aikuisten rokotuksiin liittyvistä vakavista haitoista ja kuolemantapauksista. Koska perusterveet lapset sairastuvat aniharvoin vakavaan Covid-19 tautiin eikä kuolemantapauksia ole raportoitu, lääkäriryhmän mielestä lapsilla ei ollut mitään voitettavana rokotuksista, mutta kaikki häviämisen mahdollisuudet haittavaikutuksien muodossa. Pelastetaan Suomen Lapset kiinnittivät elokuussa 2021 huomiota, että professori Mika Rämetin johtamaan rokotetutkimukseen alettiin julkisesti värvätä imeväisiä ja taaperoikäisiä (6kk-4v). Lääkäriryhmä otti yhteyttä Valtakunnalliseen lääketieteelliseen tutkimuseettiseen toimikuntaan (TUKIJA) saadakseen aiotun koronarokotustutkimuksen suunnitelman ja vanhemmille jaettavan tiedon nähdäkseen. Viranomaiset eivät suostuneet kumpaankaan pyyntöön. Lääkäriryhmän mielestä tällainen läpinäkyvyyden puuttuminen on käsittämätöntä rokotetevalmistajan (Pfizer) etujen asettamista vapaan tiedonvälityksen edelle.

Pelastetaan Suomen Lapset- lääkäriryhmä voi nyt kesällä 2022 todeta olleensa oikeassa: perusterveille lapsille ei pidä antaa kokeellisia mRNA- koronarokotteita ja tämänhän on Tanska juuri myöntänyt. Milloin Suomen viranomaiset tulevat suostumaan lääkäriryhmämme toistuviin vaatimuksiin avoimen tiedekeskustelun käynnistämisestä koronarokotuksista? Ryhmässämme on sekä valmius että tieteellinen pätevyys osallistua täysipainoisesti tällaiseen keskusteluun.

17.6.2022 FDA myönsi hätätilakäyttöluvan 6kk- 4v ikäisille tarkoitettujen Pfizerin ja Modernan mRNA- koronarokotteille. Katso tämä Rumblessa julkaistu englanninkielinen video, jossa tri Clare Craig paljastaa Pfizerin vääristelleen tietoja, joiden perusteella tämä hätätilakäyttölupa myönnettiin: 

https://rumble.com/v18s66i-bombshell-dr.-clare-craig-exposes-how-pfizer-twisted-their-clinical-trial-d.html 

Linkki Tanskan TV2:n uutisiin: https://nyheder.tv2.dk/samfund/2022-06-22-set-i-bakspejlet-fik-vi-ikke-meget-ud-af-at-vaccinere-boernene-erkender-brostroem?cid=_soco%3Atw%3A4%3Anews%3A%3A%3A