Selkeä lausunto professori Christian Perronnelta koronaplandemiasta

27.04.2022

21.1.2022 Rumblessa julkaistu professori Christian Perronnen selkeä ja vahva lausunto tästä "Suuresta Koronavirusplandemiasta".  Christian Perronne on erikoistunut trooppisiin sairauksiin ja infektiotauteihin Ranskassa. Hänet tunnetaan Ranskan parhaana rokoteasiantuntijana, ja hän on toiminut 15 vuotta julkisen terveydenhuollon ja infektiotautien pääneuvonantajana useille hallituksille.  

Hän on toiminut puheenjohtajana useissa lääketieteellisissä ja tieteellisissä elimissa. Hän toimi mm.  Pariisin läheisen Raymond Poincaré Sairaalan Lääketieteellisen Osaston johtajana. Hän toimi myös osastopäällikkönä Infektiosairauksien ja trooppisten sairauksien osastolla vuodesta 1994 eteenpäin.

Hän toimi myös WHO:n Euroopan Neuvoa-antavan Immunisaatioasiantuntijaryhmän varapuheenjohtajana ja Julkisen Terveydenhuollon Korkean Komiten Tartuntatautien Erikoiskomitean puheenjohtajana.

Hänestä on tullut pelottava pilliinpuhaltaja (engl. whistleblower) ja korkeasti arvostettu terveyspolitiikan arvostelija taistelussa COVID-19:ää vastaan. Hän on tällä hetkellä yksi huomattavimmista COVID-19-asiantuntijoista, niin hoito-  kuin myös poliittisesta näkökulmasta katsottuna.

Kun Perrone osoitti, että pandemia oli lääkeyhtiöitä hyödyttävä keinotekoisesti luotu hätätila, hänestä tuli myydyin kirjailija ja johtohahmo rokotevastaisissa piireissä. Hän on kirjoittanut kirjan: "Is there a mistake they didn't make? Covid-19: the sacred union of incompetence and arrogance" (suom. Onko mitään virhettä, jota he eivät tehneet? COVID-19: epäpätevyyden ja ylimielisyyden pyhä yhteys), jossa hän syyttää Ranskan hallitusta ja viranomaisia tavasta, jolla nämä ovat hoitaneet pandemiatilanteen.

Sittemmin hän on myös kirjoittanut kirjan: "They still do not understand anything!" (suom. He eivät vieläkään ymmärrä mitään!).

Tietoa Christian perronesta mm. Wikispooks-sivustolta:

https://wikispooks.com/wiki/Christian_Perronne