MEP Christine Andersonin puheenvuoro 28.10.2021  

05.11.2021

Christine Andersonin vaikuttava puhe "Mepit puolustavat työntekijöiden oikeuksia pakollista digitaalista passia vastaan" -lehdistötilaisuudessa 28.10.2021. Jos sinulla on ongelmia videon katsomisessa Youtubessa, käy katsomassa tämä upea puhe Rumblessa.

Vapaa suomennokseni Rumblessa olevan videon alta:

2.12.2021 News Wire 

8.10.2021 Meppien ryhmä piti lehdistötilaisuuden, jossa he ilmaisivat vastustavansa EU:n drakonista "Vihreää passia" (Rokotuspassia), nimittäin Euroopan Parlamentin suunnitelmia määrätä digitaalinen "Vihreä passi" sisäänpääsyn ehdoksi sen virallisiin rakennuksiin. Heihin, jotka vastustivat tätä uutta poliisivaltiokäytäntöä, kuului Saksan Christine Anderson, joka sanoi mieluummin menevänsä vankilaan kuin ottavansa pakkorokotuksen. Eeppisessä puheessaan hän sanoi myös:

"Minä en suostu alentumaan koekaniiniksi ottamaan kokeellinen lääke, enkä taatusti ota rokotetta sen vuoksi, että hallitukseni sanoo niin ja lupaa minulle vapauteni, jos teen niin."

"Selvitetäänpä yksi asia: kukaan ei anna minulle vapauttani, koska minä olen vapaa ihminen."

Vapausasiassa Christine Anderson on täysin yksiselitteinen. Hänen tarjoamansa viestin selkeys tässä historiallisessa asiayhteydessä eli hallituseliittien korruptiossa, on voimakas kannanotto tuleville sukupolville.

Katsokaa hänen tyrmäävä puheensa, jota on käyty katsomassa jo miljoonia kertoja.