Tri Vladimir Zelenkon todistus tappavista piikeistä

22.10.2022

Tri Vladimir Zelenkon TÄRKEÄ todistus "myrkyllisistä kuoleman piikeistä", kuten hän niitä nimitti. Johdanto-osan suomennos: "Saan päivittäin tappouhkauksia. Riskeeraan elämäni, urani, taloudellisen tilanteeni, maineeni, melkein perheeni, kaiken. Vain istumalla tässä ja kertomalla teille, mitä kerron. Tri Luc Montagnier, joka voitti lääketieteen Nobel-palkinnon löydettyään HIV:n, sanoi: "tämä on suurin riski ihmiskunnalle ja suurin riski kansanmurhasta ihmiskunnan historiassa". Jos seuraamme joidenkin "globaalien johtajien" neuvoja, vaikkapa mitä Bill Gates sanoi viime vuonna: "7 miljardia ihmistä täytyy rokottaa, jotta kuolleisuus tulee olemaan yli 2 miljardia ihmistä". Joten HERÄTKÄÄ! Tämä on 3. Maailmansota. Tässä on kyse kansalaisten luottamuksen rikkomisesta ja pahantahtoisuudesta, jota emme ole aikaisemmin nähneet, luultavasti koko ihmiskunnan historian aikana."


Alla suomennokseni World Council For Health -sivustolta tri Zelenkon työstä:

Tri Zelenko oli lääkäri, tiedemies ja aktivisti lääketieteellisten oikeuksien puolesta. Hänet tunnetaan parhaiten uudenlaisen kolmen lääkkeen; hydroksiklorokiinin, sinkkisulfaatin ja atsitromysiinin yhdistelmän turvallisesta ja käytännöllisestä soveltamisesta Covid-19:n torjunnassa ehkäisemässä sairaalaan joutumista.

Dr. Vladimir Zelenko valmistui kemian kandidaatiksi Hofstran yliopistosta korkein arvosanoin. Toukokuussa 2000 hän valmistui lääkäriksi saatuaan akateemisen stipendin S.U.N.Y:iin Buffalon lääketieteelliseen tiedekuntaan. Tri Zelenko valmistui perhelääketieteen erikoislääkäriksi South Nassau Communities sairaalassa Oceansidessa, New Yorkin osavaltiossa toukokuussa 2004. Siitä lähtien tohtori Zelenko on työskennellyt New Yorkin Hudson Valleyssa perhelääkärinä.

Maaliskuussa 2020 tri Vladimir Zelenkon tiimi oli yksi maan ensimmäisistä, joka hoiti menestyksekkäästi tuhansia Covid-19-potilaita avohoidossa. Taistellessaan toistuvaa ja metastaattista sarkoomaa vastaan, toipuessaan avosydänleikkauksesta ja läpikäydessään aggressiivista kemoterapiaa, tri Zelenko kehitti nyt kuuluisan "Zelenko-protokollansa", joka on pelastanut ihmishenkiä kaikkialla maailmassa.

Joulukuussa 2020 tohtori Zelenko julkaisi yhdessä muiden kanssa artikkelin, jossa hän käsitteli retrospektiivisesti tapauksia, joita oli hoidettu avohoidossa sinkillä, matala-annoksisella hydroksiklorokiinilla ja atsitromysiinillä. Hän julkaisi artikkelin International Journal of Antimicrobial Agents -lehdessä, joka osoitti sairaalahoidon merkittävän vähenemisen COVID-19-potilailla, joita oli hoidettu Protokollalla. Sairaalaan joutui vain 2,8 % protokollalla hoidetuista verrattuna 15,4 %:iin hoitamattomista.

Zelenko oli myös rohkea lääketieteen perusperiaatteiden puolestapuhuja ja puolustaja. Hän joutui kestämään armotonta mustamaalaamista median taholta ja henkilökohtaista uhkailuakin. Tri Zelenko oli tarkkaavainen ortodoksijuutalainen. Hän oli naimisissa ja hänellä oli kahdeksan lasta. Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa; "Metamorphosis" ja "Essence to Essence".

The World Council For Health on surullinen uutisesta tohtori Vladimir Zelenkon kuolemasta pitkän, syöpää vastaan käydyn taistelunsa jälkeen. Hän oli intohimoinen ja omistautunut lääkäri, joka taisteli väsymättä potilaidensa puolesta. Muistamme hänet hänen rohkeudestaan ​​ja päättäväisyydestään vastoinkäymisissä. Ajatuksemme ovat hänen perheensä, potilaidensa ja ystäviensä luona tänä vaikeana aikana.

Alkuperäinen teksti englanniksi World Council For Health -sivustolla: 

https://worldcouncilforhealth.org/news/statements/remembering-dr-vladimir-zelenko/