Catherine Austin Fitts kertoo totuuden Cabalista

16.06.2022

Suomenkielinen tekstitys! Catherine Austin Fitts on Solari Report - nettijulkaisun perustaja ja julkaisija ja Solari Investment Advisory Services Oy:n toimitusjohtaja. Hänellä on raudanluja kokemus finanssimaailmasta ja hän on laajasti kirjoittanut ja kommentoinut julkisten varojen käytöstä. Hän on myös raportoinut lukuisista ison luokan valtionpetoksista. 

Fitts toimi toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä Wall Streetin investointipankissa Dillon, Read & Co. Inc. Hän on toiminut myös investointipankki Hamilton Securities Group, Inc:n ja rahoitusalan ohjelmistojen kehittäjän toimitusjohtajana. Hän toimi myös apulaisasuntoministerinä ja liittovaltion asuntokomissaarina Yhdysvaltain asunto- ja kaupunkikehitysministeriössä presidentti George H. W. Bushin hallintokaudella.

Haastattelu on julkaistu 10.1.2022.

13:10 - 15:15 Rakennamme itse oman vankilamme. 18:50 Transhumanismismi ja teknokratia. 20:45 Todelliset vallanpitäjät yksisuuntaisen peilin takana, omassa rinnakkaisessa universumissaan kaikkien lakien yläpuolella. 21:50 G7-maiden keskuspankkiirien kokous Jackson Holessa, missä äänestettiin Suuresta Nollauksesta (Great Reset). 22:45 Ihmiset eivät kuole "taikavirukseen" vaan tyranniaan ja suureen myrkytykseen, joka on osa tätä tyranniaa. 23:15 - 23:47 Maailman Talousfoorumi (WEF) puhuu Suuresta Nollauksesta (Great Reset), mikä on markkinointia... He sanovat: "On vuosi 2030, et omista mitään ja olet onnellinen", Catherine Austin Fitts sanoo: "On vuosi 2030, Suuren Nollauksen tekijät ovat varastaneet kaikki rahamme, vieneet kaiken omaisuutemme ja saaneet mielemme hallintaansa." 24:14 Ihmiset kaipaavat johdonmukaisuutta (koherenssia). Jos saatat heidät epäjohdonmukaisuuden tilaan, he tekevät kaikkensa päästäkseen takaisin koherenssiin. Kyseessä on tyypillinen kidutusmekanismi. "Jos teette, mitä haluan, annan teidän päästä takaisin koherenssin tilaan. Jos hyväksytte digipassin, olette vapaita". 30:35 Ihmiset myyvät ihmisoikeutensa ja naapuriensa ihmisoikeudet aivan pienen rahan ja väärän turvallisuuden vuoksi. Tuhannet ja tuhannet ihmiset ovat yrittäneet muuttaa tätä, ja heidät on murhattu ja myrkytetty ja heidät on tuhottu. 41:20 CJ Hawkins sanoi haastattelussa: "Mitä ikinä voit tehdä luodaksesi kitkaa, tee se!" 41:50 Catherine: "Perusta "sotahuone" ja pyydä neuvoa rukouksessa". 42:28 Catherine: "Kaikilla on mahdollisuus valita, joten lopettakaa vankilan rakentaminen ja näiden tyyppien auttaminen ja luokaa kitkaa!" 43:10 Catherine: "Huipulla oleva 1% näkee meidät luonnonvarana. Meidän visiomme on, että me olemme yksilöitä, joilla on Jumalalliselta Auktoriteetilta tulevat suvereenit oikeudet. Kyse on siitä, elämmekö maailmassa, jonka määrittelee Jumalallinen Älykkyys vai elämmekö maailmassa, jonka määrittelee hypermaterialismi? Ihmisen vapaa tahto on Jumalallisen Älykkyyden ohjaama impulssi, se ei ole vain materialistinen impulssi...

Video on julkaistu 10.1.2022 Rumblessa. Videon suomenkielinen tekstitys: Jarmo Laakso.