Bioterrorismi-injektio 

25.06.2022

Lakimies Reiner Fuellmichin haastateltavana 11.6.2021 tri Peter McCullough, joka on lääketieteellisen maailman arvostetuimpia asiantuntijoita ja omalla sydän ja munuais erityisosaamisalueellaan jopa kaikkein eniten julkaistu henkilö kautta historian. Tohtori McCullough on toiminut yhtenä johtohahmona USA:ssa tätä valheellista pandemiaa vastaan. Hän on organisoinut ja perustanut useita itsenäisiä työryhmiä selvittämään näitä koronahuijauksia sekä USA:ssa että myös kansainvälisesti. 

Tällä suomeksi tekstitetyllä videolla lääketieteen professori, sisätautilääkäri, kardiologi, tohtori Peter McCullough vieraili 11.6.2021 saksalaisen lakimiehen Reiner Fuellmichin haastateltavana Koronakomitean 56. istunnossa. Dr. McCullough kertoi, että hän uskoo meidän olevan globaalin bioterrorismihyökkäyksen kohteena, jota toteutetaan rokotteiden kautta.

Tohtori McCulloughin johdolla on hoidettu tähän mennessä jopa 25% USA:n riskiryhmiin kuuluvista koronapotilaista. Hän julkaisi myös heti pandemian alkuvaiheessa kaksi lääkäreille suunnattua hoito-ohjetta, jotka opettivat lääkäreitä hoitamaan koronaa kotona, jotta potilaiden sairaalaan joutumisia ja kuolemia voitaisiin näin estää tehokkaammin. Tohtori McCullough on nähty viime aikoina usein myös Fox News -kanavan lähetyksissä ja hän kertoo tällä videolla myös arvokasta tietoa median kanssa toimimisesta.

Tässä on muutamia lainauksia tohtori McCulloughin sanomisista tällä videolla:

"Me puhumme siis 10 kertaa suuremmista luvuista. Me uskomme, että Amerikassa on 50 000 rokotekuolemaa. Meillä on varmuudella paljon enemmän kuolemia päivää kohti rokotteista kuin viruksesta. Tämä on propagandan kautta lietsottavaa bioterrorismia, joka toteutetaan injektion välityksellä."

"Nyt täytyy kysyä tästä bioterrorismi ruiskeesta, että miksi he tekivät siitä näin myrkyllisen? Koska todella monet kuolevat siihen. Miksi he eivät tehneet siitä miedompaa? Uskon todellisen vaaran vaanivan tehosteannoksissa."

"Ensin tapetaan vanhat hengitystiesairaudella. Sitten 2. aalto kohdistetaan seuraavaksi nuoriin niin, että heidät sterilisoidaan. He eivät ole nyt enää edes kiinnostuneita vanhuksista. He tahtovat nyt lapset."

"Meidän täytyy pysäyttää tämä ja nähdä, mitä sen takana on. Yrittääkö Bill Gates kontrolloida väestönmäärää? Painostavatko kiinalaiset bioterrorismilla? Vai vielä jotain pahantahtoisempaa? Tämä psykologinen puoli vaikuttaa minusta aivan mestarilliselta. Miten he onnistuivat tässä? Joukkopsykologian perspektiivistä katsottuna, miten he tekivät tämän?"

"Tämä kaikki tulee nyt julki. Koska meillä on tarpeeksi ihmisiä, jotka tahtovat taistella ja uskon, että on vielä paljon enemmänkin..." - Reiner Fuellmich

Kiitokset suomentamisesta kuuluu Rapsodia Suomelle!