Tietoisku koronasta 7.11.2021

16.05.2022

Videoni "Tietoisku koronasta" sensuroitiin 13.6.2022 YouTubesta: "YouTube ei salli COVID-19-rokotuksia koskevia väitteitä, jotka ovat vastoin paikallisten terveysviranomaisten tai Maailman terveysjärjestö WHO:n asiantuntijoiden yleisesti hyväksymiä näkemyksiä."  Niinpä niin, EU Parlamentin uusien digisäädöksien mukaan; "Youtuben, kuten muidenkin valtamediaksi määriteltävien medioiden on torjuttava laittoman sisällön leviämistä, verkossa olevaa "disinformaatiota" ja muita yhteiskunnallisia riskejä." Video on katsottavissa Rumblessa. TOKENTUBE EI OLE ENÄÄ TOIMINNASSA!

Voi meitä "höpönassuja"! Sanon tämän hellästi sillä eihän suurin osa meistä tavallisista ihmisistä haluaisi mitään pahaa toinen toisillemme. Meitä on nyt vain niin mahdottoman älykkäästi ja maailmanlaajuisesti huiputettu, mikä ei koskaan olisi ollut näin helppoa ilman digitaalista vallankumousta ja lähes kaiken informaatiovirran ja rahavirtojen keskittymisestä ns. eliitin (1% ihmiskunnasta) käsiin...

Suosittelen kaikkia englannin kielen taitoisia katsomaan tämän hyvin tehdyn videon kahdesta lähes koko maailman omistavasta sijoitusyhtiöstä, Vanguard Group ja Blackrock:  MONOPOLY: Who Owns the World?