#1 Maailmanlaajuinen Rukousaloite - 2022 | 12.12.21 Nina Kristiina Honkanen

12.12.2021

Minulla on KORKEAT TOIVEET, että tämä Maailmanlaajuinen Rukousaloite - 2022 Pahuuden Voimien Pysäyttämiseksi ja Ihmiskunnan Parantamiseksi tulee leviämään kulovalkean tavoin kaikkialle maailmaan! Mutta tarvitsen teidän apuanne tämän Rauhan ja Valmistautumisen Viestin levittämisessä!

Videon lyhennetty versio on YouTubessa ja koko video on taas katsottavissa TokenTubessa, joka oli poissa käytöstä kolmisen kuukautta 25.4.2022 alkaen.

Maailmanlaajuisen Rukousaloitteen - 2022 (WWPI - 2022) idea:

*Te, jotka katsotte tätä videota, levitätte sitä, levitätte sitä, levitätte sitä edelleen niin monille ihmisille kuin mahdollista!

*Niin moni teistä, kuin mahdollista, tekee oman lyhyen rukousvideon YouTubeen tai TokenTubeen omalla kielellään millä ikinä tavalla haluaa, mutta kirjoittaen videon yhteyteen Valokoodin WWPI - 2022 (World Wide Prayer Initiative - 2022, suomeksi Maailmanlaajuinen Rukousaloite - 2022), jotta tulemme näkemään , kuinka tämän kollektiivisen rukouksemme "Valokoodi" leviää kaikkialle maailmaan.

*Te, jotka näette, mitään näistä WWPI - 2022 - videoista, levittäkää niitä edelleen niin monille ihmisille kuin mahdollista!

*Haluaisin myös silloin tällöin tehdä Maailmanlaajuisen Rukousaloitteen - 2022 tosiaikaisen striimauksen ... joten olkaa kuulolla ja käykää YouTube - tai TokenTube -kanavillani ...

*Ja kuka tahansa teistä, missäpäin maailmaa tahansa, kuuluen mihin tahansa uskonnolliseen - tai hengelliseen yhteisöön, tai kuulumatta mihinkään ryhmään, organisoikaa vapaasti WWPI - 2022 tapahtumia kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, jotta aktivoisimme ihmiskuntaa ymmärtämään, mikä on kaikkein tärkein asia näinä haastavina aikoina: Me yhdessä olemme TIE, me yhdessä olemme TOTUUS ja me yhdessä olemme ELÄMÄ, kun kollektiivisesti yhdistymme Kristus Tietoisuuteen.

Yhdessä ELÄVÄN VALON Voimien kanssa PYSÄYTÄMME Pahuuden Voimat ja PARANNAMME ihmiskunnan.